Rămâi conectat

Politică Administrație

“Piesă de teatru”, în şedinţa Consiliului Local Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Precizare: „La şedinţa de Consiliu Local din 30 septembrie, am iniţiat un proiect care se referă la situaţia de fapt în care se găseşte Primăria Alba Iulia, adică de a încălca mai multe legi ce privesc acordarea reducerii de 50 la sută către elevi, la transportul în comun.

Deşi legea prevede ca elevii să poată merge să-şi cumpere cu 50 la sută mai ieftin biletul sau abonamentul, aceştia sunt obligaţi să cumpere integral biletul de la STP, urmând apoi o cale anevoioasă pentru a-şi recupera ulterior banii de la şcoala unde învaţă. Este evident că, prin acest mod, primăria Alba Iulia favorizează astfel firma STP, defavorizând o categorie vulnerabilă, care nu are pârghii juridice de a se apăra în justiţie.

Mircea Hava şi-a mobilizat maşinăria de vot în Consiliul Local Alba Iulia şi a impus nerespectarea în continuare a legii. Vreau să precizez că «teatrul făcut de primar», prin faptul că a părăsit sala de şedinţă, obligându-i pe toţi consilierii PNL să facă acest lucru, a fost doar un tertip folosit de acesta cu scopul a întrerupe argumentaţia noastră pentru respectarea legii în acest sens.

Şmecheria folosită de Mircea Hava, pe motiv că e filmat, e puerilă  deoarece eu, cel care filmam, îmi exercitam un drept legal. Vă rog pe dvs. să faceţi un mic calcul, ca să realizaţi despre ce sume de bani vorbesc, ca să vedeţi gravitatea faptei”.

Al dvs., consilier independent Mircea TRIFU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea