Rămâi conectat

Ştirea zilei

Peste 30 de utilaje și 78 de muncitori, mobilizați pe drumurile județene din Alba pentru îndepărtarea zăpezii. Nu sunt tronsoane blocate; se circulă în condiții de iarnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Peste 30 de utilaje și 78 de muncitori au fost mobilizați, în noaptea de luni spre marți și în această dimineață, pentru îndepărtarea zăpezii de pe drumurile județene. În prezent nu sunt tronsoane blocate și se circulă în condiții de iarnă.

Directorul Drumuri și Poduri Locale Alba, Andrei Cârja, a declarat, marți, pentru ziarulunirea.ro, că se intervine la ora transmiterii acestei știri cu toate utilajele.

”Drumuri blocate nu sunt, se circulă în condiții de iarnă. Rugăm participanții la trafic să-și doteze mașinile corespunzător sezonului de iarnă”, a spus Andrei Cârja.

Pe drumurile județene din zonele Alba Iulia, Sebeș Blaj, Aiud și Munții Apuseni au fost mobilizate peste 30 de autobasculante, autogredere cu lame și freze pentru zăpadă.

În total intervin 50 de muncitori și 28 de șoferi. Pe drumuri se aruncă sare și nisip.

Drumurile din județul Alba sunt deschise circulației rutiere și, deocamdată, nu sunt probleme deosebite la nivelul județului. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, se circulă în condiții de iarnă. De asemenea, nici în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică nu sunt probleme înregistrate de căderile de zăpadă.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi avertizări meteo de ger, viscol și ninsori abundente. Întreaga ţară se va afla, până pe 1 martie, sub o avertizare de tip COD GALBEN de frig, în timp ce un COD PORTOCALIU va afecta mai multe judeţe din țară, alte judeţe fiind afectate de un COD GALBEN de ninsori abundente şi viscol.

Județul Alba este sub avertizare cod galben.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

11-12 mai 2024: Un an de la inaugurarea complexului balnear Băile Sărate, sărbătorit la Ocna Mureș. Spectacole, concursuri cu premii, concerte și activități pentru copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

11-12 mai 2024: Un an de la inaugurarea complexului balnear Băile Sărate, sărbătorit la Ocna Mureș. Spectacole, concursuri cu premii, concerte și activități pentru copii În perioada 11-12 mai 2024, complexul balnear Băile Sărate Ocna Mureș, aniversează un an de la inaugurare printr-o serie de evenimente și spectacole, dedicate sportivilor, copiilor și tuturor celor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea