Peste 100 de șoferi, amendați de polițiștii din Alba în ultimele 24 de ore. În weekend, vor fi cu OCHII pe VITEZOMANI

Acţiunile poliţiştilor din judeţul Alba, dedicate siguranţei rutiere, au continuat, iar potrivit IPJ Alba, în ultimele 24 de ore, peste 100 de participanţi la traficul rutier au fost sancţionaţi contravenţional. La sfârşitul acestei săptămâni vor fi intensificate acţiunile pentru combaterea excesului de viteză.

 La data de 16 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri din Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică au continuat acţiunile pentru creşterea siguranţei rutiere şi prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor datorate neacordării priorităţii de trecere autovehiculelor şi pietonilor.

Poliţiştii au depistat 105 participanţi la traficul rutier, care au încălcat regulile privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre aceştia, 4 au fost sancţionaţi pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi doi pentru neacordarea de prioritate pietonilor.

Faţă de 8 conducători auto, complementar sancţiunii, s-a dispus suspendarea permisului de conducere.

Totodată, poliţiştii au constatat două infracţiuni rutiere.

Acţiunile pentru creşterea siguranţei rutiere continuă. La sfârşitul de săptămânii curente vor fi intensificate acțiunile pentru depistarea celor care conduc cu viteză excesivă, urmând ca aparatele radar să fie folosite la capacitate maximă.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...