Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Peste 100 de șoferi, amendați de polițiștii din Alba în ultimele 24 de ore. În weekend, vor fi cu OCHII pe VITEZOMANI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acţiunile poliţiştilor din judeţul Alba, dedicate siguranţei rutiere, au continuat, iar potrivit IPJ Alba, în ultimele 24 de ore, peste 100 de participanţi la traficul rutier au fost sancţionaţi contravenţional. La sfârşitul acestei săptămâni vor fi intensificate acţiunile pentru combaterea excesului de viteză.

 La data de 16 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri din Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică au continuat acţiunile pentru creşterea siguranţei rutiere şi prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor datorate neacordării priorităţii de trecere autovehiculelor şi pietonilor.

Poliţiştii au depistat 105 participanţi la traficul rutier, care au încălcat regulile privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre aceştia, 4 au fost sancţionaţi pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi doi pentru neacordarea de prioritate pietonilor.

Faţă de 8 conducători auto, complementar sancţiunii, s-a dispus suspendarea permisului de conducere.

Totodată, poliţiştii au constatat două infracţiuni rutiere.

Acţiunile pentru creşterea siguranţei rutiere continuă. La sfârşitul de săptămânii curente vor fi intensificate acțiunile pentru depistarea celor care conduc cu viteză excesivă, urmând ca aparatele radar să fie folosite la capacitate maximă.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea