Rămâi conectat

Curier Județean

Persoane încă necunoscute au intrat prin efracţie in sediul PD-L Alba şi în biroul senatorial al lui Alexandru Pereş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Senatorului Pereş nu ii este frică de apariţia publică a niciunui document din biroul spart

Poliţiştii din Alba Iulia care s-au deplasat la sediul PD-L Alba, amplasat pe strada Basarabiei din Alba Iulia, au constatat cǎ gratiile metalice ale unei ferestre, orientată spre curtea interioară a imobilului în care îşi are sediul partidul politic, au fost smulse din zidul în care erau prinse iar în interiorul sediului, 3 uşi de birouri, au fost de asemenea sparte. Sesizarea a venit de la angajaţii biroului parlamentar al senatorului de Alba, Alexandru Pereş, care avea programate audienţe cu cetăţenii chiar în această dimineaţă.

 La sediul partidului aflat la putere cetăţeni necunoscuţi au intrat “în audienţă”  cu noaptea în cap, zmulgând grilajul de la geam şi forţând uşile de la birouri

Este curios ca deşi puteau pleca cu calculatorul, monitorul, televizorul, telefoanele si faxul din sediul PD-L Alba, cei care l-au spart au ales sa plece aparent la fel cum au venit, ceea ce ne face sa ne gândim dacă nu cumva erau interesaţi de documente, informaţii  sau baze de date ale partidului aflat la putere.

Contactat de www.ziarulunirea.ro, senatorul Alexandru Pereş a declarat că nu îi este frică de apariţia publică a niciunui document pe care îl avea în birou si că nu poate fi şantajat cu nimic. A spus, de asemenea, ca la prima vedere, nu s-a încercat  conectarea la aparatura informatică din birou şi că nu există o bază de date digitală in calculatoarele la care spărgatorii şi-au facut acces.

Curtea interioară a sediului partidului de guvernământ este situată la câţiva zeci de metri de sediul Poliţiei Comunitare din Alba Iulia, care este deschis în permanenţă.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia în vederea identificării autorilor şi tragerii lor la răspundere penală sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de furt calificat.

Bogdan Presecan

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | INCENDIU în Alba Iulia, la casă de locuit: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | INCENDIU în Alba Iulia, la casă de locuit: Intervin pompierii Un incendiu a izbucnit sâmbătă noaptea la o locuință situată pe strada Azur, din Alba Iulia. Au intervenit pompierii. Citește și: Update VIDEO | INCENDIU în localitatea Scărișoara: O cabană a luat foc. Intervin pompierii din Câmpeni Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervinecu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea