Pericole pe șoselele din Alba: Doi șoferi beți, depistați de polițiști în trafic

Polițiștii din Alba au depistat în trafic doi șoferi, în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest au rezultat valori de 0,51 mg/l respectiv 0,584 mg/l.

La data de 18 august 2020, în jurul orei 07.00, polițiștii rutieri din Aiud l-au depistat pe un bărbat de 63 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ion Creangă din Aiud, fiind sub influența alcoolului.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 19 august 2020, în jurul orei 02.30, polițiștii din Câmpeni l-au depistat pe un bărbat de 51 de ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 75, pe raza orașului Câmpeni, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,584 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419