Rămâi conectat

Sport

Performanţa Ighiu aşteaptă banii autorităţilor locale, pentru a ajunge la „zero”, din punct de vedere financiar

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce în pauza competiţională, Performanţa Ighiu s-a aflat la un pas de a abandona eşalonul terţ, gruparea preluată de Armando Popescu a terminat al doilea campionat petrecut în Liga a 3-a pe poziţia a 7-a în Seria a 4-a.

Negocierile din iarnă au fost anevoioase, situaţia modificându-se de la o oră la cealaltă, însă, în cele din urmă părţile au bătut palma, consilierii locali dând asigurări, în momentul semnării actelor că vor contribui la bugetul clubului cu suma de 100.000 de lei. Între timp, datele problemei s-au schimbat, întrucât au apărut datorii neachitate din toamnă, iar în jurul acestui subiect au existat noi discuţii în ultima perioadă, deoarece susţinătorii privaţi nu au fost de acord să le plătească, lucru foarte logic.

*78.000 de lei de plătit

Din câte ştiu, Consiliul local Ighiu a aprobat suma necesară achitării datoriilor clubului Performanţa Ighiu din perioada Himcinschi – Ursu. Aleşii locali şi-au luat angajamentul că le vor achita, iar banii se vor vira în curând. În iarnă, când am discutat, ni s-a transmis că clubul are «zero» datorii, însă apoi am aflat altceva. În retur noi am asigurat toate fondurile  pentru derularea activităţii fotbalistice la Liga a 3-a, Liga a 5-a, copii şi juniori, fără aportul primăriei”, a precizat Armando Popescu.

Sub comanda lui Mihai Manea, ighienii au pierdut un singur joc în partea secundă a stagiunii, încheiată cu 4 victorii consecutive, dar încă nu ştiu verdictul în mult controversatul şi prelungitul caz „Keita”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea