Rămâi conectat

Curier Județean

PERCHEZIȚII în Alba la o persoană bănuită de fals informatic: Un bărbat ar fi creat un cont fals și ar fi defăimat o persoană, cu ajutorul unui montaj video

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

PERCHEZIȚII în Alba la o persoană bănuită de fals informatic: Un bărbat ar fi creat un cont fals și ar fi defăimat o persoană, cu ajutorul unui montaj video

La data de 9 decembrie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Inspectoratul de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, toate în județul Alba, în cadrul unui dosar penal privind infracțiuni de fals informatic.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că un bărbat de 42 de ani, din Alba Iulia, ar fi creat un cont fals, pe o rețea de socializare, iar prin intermediul acestuia ar fi postat un montaj video, cu caracter defăimător, la adresa unei persoane.

Cu ocazia perchezițiilor, au fost ridicate telefoane mobile, medii de stocare, tablete și calculatoare, în legătură cu care există suspiciunea că ar fi fost folosite la săvârșirea infracțiunii.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca azi, 10 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru dispunerea măsurilor legale.

La percheziții, alături de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, au participat polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și cei ai Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea