Rămâi conectat

Curier Județean

PERCHEZIȚII în Alba Iulia: Un tânăr, reținut de polițiști pentru fraudă cu carduri. Ce pagubă a produs

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PERCHEZIȚII în Alba Iulia: Un tânăr, reținut de polițiști pentru fraudă cu carduri. Ce pagubă a produs

Un tânăr de 25 de ani, din Alba Iulia, bănuit că ar fi folosit, fără drept, datele cardului unei persoane, a fost reținut de polițiști. Locuința sa a fost percheziționată.

La data de 2 martie 2022, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au identificat și reținut un tânăr de 25 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în cursul lunii decembrie 2021, ar fi folosit, fără drept, datele unui card bancar care aparține unei tinere și ar fi transferat, în contul său, suma de 900 de lei.

Ulterior, ar mai fi încercat să efectueze, în mod fraudulos, alte 17 transferuri.

Pentru obținerea de probe, polițiștii de investigații criminale, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au percheziționat locuința tânărului.

Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 3 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea