Rămâi conectat

Politică Administrație

Pentru Traian Cornea, mai presus de bunăstare, performanţă şi realizări stau ceilalţi oameni!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mă numesc Marioara, şi doresc să vă spun câteva cuvinte despre Traian Cornea. L-am văzut maturizându-se sub ochii mei. Îl cunosc de mic, de când încă nu ştia să meargă.

Astăzi, pot supune că, pe lângă faptul că este un om obisnuit, care a făcut, face şi va face totul din pasiune, este un antreprenor înnăscut. Traian este un manager de succes care oferă oricând sprijin şi sfaturi tinerilor ce vor sa-şi deschidă o afacere. Este un tată iubitor şi un soţ devotat. De câte ori vine în vizită, îşi doreşte să afle cât mai multe despre zona nostră, ca să ştie cu ce mai poate ajuta oamenii de aici. Se vede cât îi este de dragă ţara asta! Este un om plin de energie, pentru ca alege să vadă partea plină a paharului în orice eveniment şi situaţie. Din fiecare provocare şi-a luat învăţămintele. Un om ca fiecare dintre noi, cu puncte slabe: crede cu tărie în oameni, îi place să coordoneze responsabil în afaceri şi este perfecţionist.

A fost un copil curios. Curiozitatea l-a motivat să îşi dorească cât mai multe reuşite pe plan profesional, să călătorească în alte ţări pentru a vedea idei de afaceri, doar pentru a crea un trai mai bun nouă şi copiilor noştri. Şi-a dezvoltat întreaga activitate profesională, aprofundând diferite domenii în peste 17 ani de carieră. Un tânăr care a avut şansa să colaboreze cu numeroase companii lideri de piaţă, motivat să lucreze cu cei mai buni pentru a aduce ce este mai bun în comunitatea noastră din Sebeş şi în împrejurimile ei.

Traian Cornea a înţeles că mai presus de bunăstare, de performanţă, de realizari, stau ceilalţi oameni şi aspiraţiile lor pentru sens, semnificaţie, împlinire profundă în toate aspectele importante ale vieţii. Eu îl susţin pe Traian Cornea, şi vă recomand cu toată deschiderea să faceţi la fel!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea