Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Pentru al 5-lea an consecutiv, Municipiul Alba Iulia își prezintă atracțiile turistice la Târgul de Turism al României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Municipiul Alba Iulia participă, pentru al 5-lea an consecutiv, la Târgul de Turism al României – cea mai importantă manifestare expoziţională din ţara noastră destinată turismului, și încearcă, la fel ca la celelalte ediții, să atragă atenția celor interesați prin maniera de prezentare.

alba iulia romexpoVizitatorii vor găsi, de această dată, la stand, broșuri editate în limbile română, engleză și germană; hărți ale municipiului și Cetății Alba Carolina, imagini cu turul virtual al cetății, vederi, dar și un atelier antic, de bătut monede, unde vor fi prezenți câțiva dintre soldații Legiunii XIII Gemina de la Apulum – trupa de reenactement locală care a devenit cunoscută și apreciată după numeroasele evenimente la care a participat, în țară și străinătate.

Reamintim că anul trecut Municipiul Alba Iulia a avut regim de V.I.P. la TTR. Pe lângă standul propriu a avut și un loc rezervat și la standul Autorității Naționale pentru Turism. Invitația ANT-ului a venit în urma primirii titlului de ”Destinație Europeană de Excelență”, acordat prin intermediul proiectului EDEN, lansat de Comisia Europeană.

Târgul de Turism al României, organizat de Romexpo de două ori pe an, reunește elita firmelor de profil atât din țară, cât și din întreaga lume. Ediția de primăvară va avea loc, în acest an, în perioada 12 – 15 martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea