Pentru al 5-lea an consecutiv, Municipiul Alba Iulia își prezintă atracțiile turistice la Târgul de Turism al României

Municipiul Alba Iulia participă, pentru al 5-lea an consecutiv, la Târgul de Turism al României – cea mai importantă manifestare expoziţională din ţara noastră destinată turismului, și încearcă, la fel ca la celelalte ediții, să atragă atenția celor interesați prin maniera de prezentare.

alba iulia romexpoVizitatorii vor găsi, de această dată, la stand, broșuri editate în limbile română, engleză și germană; hărți ale municipiului și Cetății Alba Carolina, imagini cu turul virtual al cetății, vederi, dar și un atelier antic, de bătut monede, unde vor fi prezenți câțiva dintre soldații Legiunii XIII Gemina de la Apulum – trupa de reenactement locală care a devenit cunoscută și apreciată după numeroasele evenimente la care a participat, în țară și străinătate.

ELIT

Reamintim că anul trecut Municipiul Alba Iulia a avut regim de V.I.P. la TTR. Pe lângă standul propriu a avut și un loc rezervat și la standul Autorității Naționale pentru Turism. Invitația ANT-ului a venit în urma primirii titlului de ”Destinație Europeană de Excelență”, acordat prin intermediul proiectului EDEN, lansat de Comisia Europeană.

Târgul de Turism al României, organizat de Romexpo de două ori pe an, reunește elita firmelor de profil atât din țară, cât și din întreaga lume. Ediția de primăvară va avea loc, în acest an, în perioada 12 – 15 martie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

misu 11 martie 2015 at 20:23

Va propun sa scrieti zilnic minim un Articol in care sa-l laudati pe Halva sau Primaria , ca asa fac slugile credincioase!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...