Rămâi conectat

Politică Administrație

Pentru 180.000 de euro, CJ Alba este noul proprietar al terenului din jurul clădirii SC Proiect SA

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SC Proiect Alba SAMiercuri, 7 august, Consiliul Județean Alba a câștigat licitația publică de vânzare a terenului din jurul clădirii SC Proiect Alba SA, contra sumei de 806.691 RON, TVA inclusiv.

Clădirea “Proiectărilor” a fost achiziționată recent de CJ Alba, pentru circa 600.000 de euro, în urma unei licitații publice și are o suprafață construită de 742 mp, incluzând subsol, parter, trei etaje şi teren aferent de 911 mp.

Pe lângă Direcţia Județeană pentru Protecția Copilului și Asistență Socială (DJPCAS) Alba imobilul va găzdui de asemenea sediul Centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba și cel al Serviciului Public Judeţean “Salvamont”. DJPCAS Alba funcționează în prezent în două imobile din Alba Iulia, respectiv strada Mihai Viteazul nr.2. și pe strada Bucureşti nr. 16.

În spațiul DJPCAS Alba situat pe strada Mihai Viteazul nr.2 va fi mutat ulterior spitalul de Psihiatrie ce funcționează acum în clădirea de lângă Catedrala Reântregirii. În locaţia  de pe str. Bucureşti nr. 16, care va fi eliberată de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba, urmează să fîe stabilit sediul Centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba.

Planurile CJ Alba privind mutările unor sedii ale instituțiilor din subordinea sa vor continua după finalizarea lucrărilor la Centrul Militar Judeţean pe strada Mihai Viteazu nr. 11, care va fi noua reșidnță a Consiliului Județean Alba.

Centrul Militar Judeţean va fi transferat pe strada Regina Maria nr. 6, în spaţiile eliberate de Centrul de cultură „Augustin Bena” şi Serviciul „Salvamont”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea