Rămâi conectat

Curier Județean

Pensiunea Straja, din Gârda de Sus, distrusă de flăcări

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pagubele produse se ridică la peste 300 000 de euro. Pensiunea era asigurată pentru 260 000 de euro

 O pensiune din comuna Gârda de Sus a fost cuprinsă de flăcări în această dimineaţă la ora 5.30. Este vorba de pensiunea Straja, proprietatea lui P.I.  care până marţi avea 15 camere şi era confecţionată din lemn, acoperită cu tablă şi şindrilă bituminoasă, ca mai toate pensiunile din zonă. Ca urmare a incendiului pensiunea a ars în proporţie de 95 %. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o motopompă, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Gârda de Sus, la faţa locului deplasându-se şi grupa operativă a ISU Alba. Nicio o persoană nu a fost rănită în incendiu. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jur. Pensiunea Straja era asigurată pentru 260 000 de euro. Pagubele produse se ridică la peste 300 000 de euro iar valoarea bunurilor salvate la circa 25 000 de euro lei. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea