Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Pensii 2024 | Ministrul Muncii despre recalcularea pensiilor din septembrie: „Nimeni nu va pierde la pensie, se va aplica cuantumul cel mai favorabil și nicio pensie nu va scădea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pensii 2024 | Ministrul Muncii despre recalcularea pensiilor din septembrie: „Nimeni nu va pierde la pensie, se va aplica cuantumul cel mai favorabil și nicio pensie nu va scădea”

Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii, a explicat faptul că noua Lege a Pensiilor va aduce o creștere pentru peste 3 milioane de pensionari, începând cu luna septembrie. Ministrul a ținut să precizeze că niciun pensionar nu va avea venituri mai mici, chiar dacă la recalculare nu-i va crește pensia, asta pentru că se va aplica cuantumul mai favorabil.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Din luna septembrie, pensionarii vor beneficia de a doua creștere a pensiilor, după estimările noastre vor fi peste 3 milioane dintre români. Este foarte important să știe toți pensionarii că nimeni nu va pierde la pensie, se va aplica cuantumul cel mai favorabil și nicio pensie nu va scădea.

Începând cu luna septembrie vor intra pensiile recalculate pentru fiecare român, nu doar pentru cei care sunt acum pensionari. Legea aduce respect pentru fiecare român. Dacă ai ieșit la pensie la în ani diferiți, pentru contribuții și muncă egale, vei avea o pensie egală.”, a spus ministrul Muncii, la Antena 3 CNN.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea