Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

PENE DE CURENT în Alba Iulia, în mai multe cartiere din oraș: Ce zone sunt afectate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PENE DE CURENT în Alba Iulia, în mai multe cartiere din oraș: Ce zone sunt afectate

Într-o declarație recentă, directorul companiei DEER, Marius Ceteraș, a anunțat că o avarie semnificativă a afectat rețeaua de medie tensiune din zonele orașului vechi din municipiul Alba Iulia și cartierul Ampoi.

Echipa de experți ai companiei se află în plin proces de identificare a locurilor defecte, iar intervenția pentru remedierea acestora va începe în curând.

Evenimentul nefericit a adus cu sine perturbări în alimentarea cu energie electrică a locuitorilor din zonele menționate. Cu toate acestea, directorul Marius Ceteraș a asigurat că echipele DEER au fost prompt alertate și s-au mobilizat imediat pentru a face față situației.

Principala preocupare a companiei este cauzarea unor neplăceri minime clienților afectați. Dispeceratul DEER supraveghează în mod constant procesul de identificare a defectelor și coordonează eforturile echipelor de intervenție pentru a limita timpul de întrerupere a serviciului electric.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea