Rămâi conectat

Actualitate

Pe un ger de -20°C încercau să fure un aparat de aer conditionat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Trei tineri din Alba Iulia sunt principalii suspecţi de comiterea în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, a unei tentative de furt. Se pare că lipsurile i-au determinat pe C.A., de 19 ani împreună cu L.G., de 30 de ani şi un minor de 15 ani să iese cu calul şi căruţa la produs ceva bani.

Chiar dacă afară era ger, aceştia au reuşit să demonteze aparatul de răcire al unui supermarket din Alba Iulia, cu intenţia de a-l fura. Au încercat să-l încarce într-o căruţă, însă datorită greutăţii aparatului, nu au reuşit acest lucru, abandonându-l în spatele supermarketului. Îngheţaţi şi dezamăgiţi au plecat apoi mai departe în căutarea unei alte prăzi.

ONG-urile care luptă pentru drepturile animalelor ar putea să îi acuze pe cei trei de cruzime faţă de animale, pentru că ca au chinuit calul intr-un ger siberian. Suspecţii sunt acum cercetaţi penal pentru tentativă de furt calificat şi riscă să petreacă până la şapte ani şi jumătate în închisoare. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024: Majorarea tarifelor pentru elevii care nu au promovat examenul maturității la prima încercare.

Bera Larisa

Publicat

în

Bacalaureat 2024: Majorarea tarifelor pentru elevii care nu au promovat examenul maturității la prima încercare. Ministerul Educației a anunțat majorarea tarifelor privind probele examenului de Bacalaureat, încă de la începutul anului. Absolvenții de liceu care nu au reușit să promoveze probele examenului maturității din prima încercare în 2024 vor trebui să achite o taxă mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea