Rămâi conectat

Societate

Pe 1 februarie: „Micii Muşchetari” vă aşteaptă la Teatrul „Prichindel” Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teatrul de Păpuşi „Prichindel” Alba Iulia invită micii iubitori de teatru la prima premieră din acest an –  „Micii Muşchetari”, în regia lui Teodora Popa.  Reprezentaţia va avea loc vineri, 1 februarie, de la ora 11.00 , pe scena Teatrului de Păpuşi „Prichindel”.
 
„Mă bucur că putem să ne întâmpinăm micii spectatori cu un spectacol nou la început de an. Am considerat că este o piesă care își merită locul în repertoriul actual al teatrului, <Micii Muşchetari> fiind un spectacol educativ, vesel, muzical, dinamic, cu păpuși și decoruri frumos realizate. Este cel de-al doilea spectacol în regia actriței noastre Teodora Popa care încă de la debutul ei regizoral a dovedit reale calități în acest sens. Totodată ne bucurăm de muzica originală creată special de către colegul nostru Levente Szöcs și nu în ultimul rând de măiestria și talentul cu care  actorii dau viata acestei piese. Felicitări tuturor celor care au lucrat la acest spectacol, fie că se vad sau nu pe scenă !  „, a declarat Ioana Bogăţan, manager teatru.

„Noi actorii ne gândim cu drag la cei mici, publicul nostru, și abia așteptăm să-i luăm de mânuțe și să plecăm împreună în vacanță la bunici, să ne jucăm de-a eroii vestiți în căutare de aventuri ! Doar în copilărie putem visa atât de frumos! Haideți să visăm povești împreună! Haideți la teatru unde aceste vise devin realitate! „,  a spus Teodora Popa, regizor.

Echipa spectacolului este formată din actorii: Amalia Pop, Teodora Popa, Ramona Mincu Benchea, Elena Scorțeanu, Radu Hăprian Dan, Iulian Săsăran; Teodora Popa – regizor artistic; Marian Sandu – scenograf; Levente Szöcs – compozitor, maestru sunet; Tămășan Ovidiu – maestru lumini; Mirela Tămășan – croitorie; Marin Goia – construcție decor, Ilie Petrescu – mașinist.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Cui îi spunem „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cui îi spunem „La mulți ani!” Nume derivate care se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință Credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 aprilie. Aproape un milion de români își serbează onomastica, dintre care peste 730.000 sunt bărbați, iar peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea