PDL Alba cere sancționarea celor responsabili de dezastrul de pe autostrada de la Sebeş

După zece ani de așteptare, bucuria locuitorilor din Sebeș și a celor din Alba a fost scurtă. În aceasta dimineață, circa 40 de masini au fost implicate într-un groaznic accident pentru că cei responsabili de întreținerea noului sector de autostradă probabil nu s-au trezit încă din cheful de la inaugurare pentru a interveni pentru întreținerea pe timp de iarnă. 

Domnul Șova a avut norocul să scape de polei, intrând în ceață și nemaiajungând la Alba. Probabil tot ceața a fost cea care a contribuit la numirea politică în funcțiile de responsabili cu întreținerea drumurilor naționale și a autostrăzilor a unor oameni care au ca singură competență carnetul de partid.

ELIT

Cerem public, pe aceasta cale, sancționarea tuturor celor responsabili pentru dezastrul produs în aceasta dimineață pe autostrada de la Sebeş. Iată cum românii primesc de sărbători încă un cadou otrăvit, marca Ponta.

Biroul de presa al PDL Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Victor Negrescu a solicitat Casei Istoriei Europene să includă în expozițiile sale autori și creatori români

În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Cultură și Educație din Parlamentul European, eurodeputatul Victor Negrescu a transmis o solicitare… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

11 Comentarii

sorin 22 decembrie 2013 at 12:33

Macar asa scapam de toti cretinii care nu adapteaza viteza la conditiile de afara, indiferent daca au masini bune sau nu.

careva 22 decembrie 2013 at 12:44

Vina-i a soferiilor care au permis de dumineca doar. Pe poduri, totdeauna se face gheata mai ales cand e ceata , se vede pe jos cum luceste de la faruri, isi merita soarta! Cat despre autoritati, au si ei o mica vina, dar tre sa-i intelegem ca e proaspat deschisa autostrada si inca nu sunt puse la punct toate detaliile cu materiale antiderapante sau deszapezire! Iute sariti cu gura… Si normal, doara sunteit in popozite :))))

costel 22 decembrie 2013 at 12:44

Domnii de la PDL n-au decat sa circule pe centura Clujului inaugurata de prim ministrul Boc, daca pe acolo se simt in siguranta!

alex 22 decembrie 2013 at 13:02

ii doare in ciocan pe toti de la puterea statului de oameni simpli pe ei ii intereseaza cum sa aproabe mai multe taxe, impozite si cum sa fure bani din fonduri europe, nu care sunt de vina de ce nu so dat cu sare pe carosabil si asa mai departe

careva 22 decembrie 2013 at 13:08

situatia asta e din 90 incoace.. deci.. asta-i viata, ne meritam soarta! suntem prea prosti ca sa putem face ceva, si no sa facem veci, ai sa vezi. Cum a fost anu asta, asa o sa fie in fiecare an deacuma incolo… mai bine n-o sa fie , dar nici mai rau.

dako 22 decembrie 2013 at 13:18

Tind sa cred ca poporul asta al nostru se cretinizeaza pe zi ce trece in lipsa unui cadru legal care sa reglementeze circulatia rutiera asa cum ar trebui. Mai e si miserupismul politiei care in afara de statul la panda nu mai face nimic altceva. Atâta vreme cat nu exista legi clare si cineva care da aplice legea impartial, o sa fim victimele cretinilor stat pe sosele vat si pe trotuare sau pe oriunde altundeva! Asa ca mare grija prin Romania !

j 22 decembrie 2013 at 13:24

Traian Basescu si PDL sunt responsabili ! PDL Alba a uitat ca acum doua zile multumea lui Basescu, Boc si Boagiu pentru inaugurarea autostrazii ? Zi PDL si trage apa… cu mana dreapta !

usl a venit la putere 22 decembrie 2013 at 15:58

cu promisiunea ca are solutii la toate problemele romanilor provocate de „guvernul criminal”Boc. Se pare ca nu are..

upss 22 decembrie 2013 at 14:41

fraierilor nu mai dati vina pe soferi,vina e clar a celor care administreaza autostrada deoarece nu au fost in stare sa intervina cu material antiderapant cum era cazul.acuma cei care administreaza autostrada ar trebui sa repare si masinile implicate in carambol lucru care cred k nu se face cat de curand,tinand cont ca inca traim in „ROMANIA”.

andri popa 22 decembrie 2013 at 21:26

PT. CAREVA! DACĂ CINEVA E „PREA PROST” ÎN TOATĂ TREABA ASTA ATUNCI, SIGUR ĂLA EŞTI TU, LOAZĂ ANALFABETĂ ŞI COMUNIST TÂMPIT!!!

marius 22 decembrie 2013 at 23:40

pnl,psd,pdl,toti sunt polittcieni,nu stiu decat sa-si ceara demisia unul altuia.ar trebui sa ia exemplu de la mandela,care a reusit sa reconcilieze o tara,si sa lase deoparte reprosurile si sa puna mana la teraba.ALO,PARTIDE POLITICE!!!SE AUDE!!!

Comentariile sunt oprite