Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Paul Voicu: ”Este o impertinență. Consilierii USL au lipsit de la o ședință convocată chiar de ei”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Considerând că, potrivit legii, ședințele extraordinare de Consiliu Local nu se pot amâna, consilierii democrat-liberali s-au prezentat astăzi la ședința extraordinară convocată de USL pentru revocarea viceprimarului Paul Voicu.

Aceștia au așteptat, alături de primarul Mircea Hava să-și facă apariția și ceilalți colegi de la USL și PP-DD iar în final ședința a fost suspendată pentru lipsă de cvorum.

Deși atmosfera a fost destinsă și chiar s-a glumit pe seama ”manevrei” nereușite a a social-democraților, viceprimarul Paul Voicu nu și-a ascuns iritarea și a catalogat incidentul ca o ”porcărie”, ”neobrăzare”, ”impertinență” și ”lipsă de respect”.

”După ce au făcut atâta tevatură nici măcar nu au venit aici. Potrivit legii ședința trebuia să aibă loc iar ei puteau să-i retragă proiectul de pe ordinea de zi. Dar trebuiau să se prezinte. Este pueril ceea ce fac. Noi suntem cu toții aici prezenți, inclusiv aparatul Primăriei, ne-au dat de lucru tuturor iar ei nu s-au prezentat. Ei de fapt nu au o problemă cu Paul Voicu, au o problemă cu PDL. Să nu mai fie cineva din PDL viceprimar și să nu mai fie cineva din PDL la Consiliul Județean. Or, după cum se știe nu au majoritate nici în Consiliul Local și nici în Consiliul Județean”, a spus viceprimarul.

Acesta a mai precizat că cei care au convocat ședința și nu s-au prezentat nu pot fi sancționați decât de presă și opinia publică.

”Nu este corect față de noi cei care am venit aici. Puteau să vină și conform regulamentului își retrăgeau proiectul. Ședința era constituită. Puteam chiar să mai punem un proiect pe ordinea de zi și să discutăm și despre altceva. Dar am fi avut totuși o ședință”, a spus la rândul său primarul Mircea Hava.

De asemenea Raul Tudorașcu a ținut să le transmită ”mulțumiri” celor 7 consilieri care au semnat cererea de convocare a ședinței.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea