Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Paul Voicu a fost numit, oficial, președinte al PNL Alba Iulia. El va fi secondat de Gabriel Pleșa, desemnat pe funcția de prim-vicepreședinte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele PNL Alba, Mircea Hava, a semnat deciziile de numire a noii conduceri a organizației PNL Alba Iulia, după demisia lui Florin Roman.

Paul Voicu, Gabi Plesa04Astfel, potrivit lui Marius Hațegan – secretar general al partidului la nivel de județ, Paul Voicu a fost desemnat  să ocupe funcția de președinte interimar (până la alegerile de anul viitor), iar Gabriel Pleșa a fost numit prim-vicepreședinte coordonator.
Reamintim că desemnarea unei conduceri a organizației Alba Iulia a fost necesară după demisia fostului președinte, Florin Roman, care și-a anunțat decizia pe rețeaua de socializare Facebook, în data de 15 iulie:

”Am luat azi decizia de a demisiona din funcţia de preşedinte al PNL Alba Iulia, din motive personale. A fost o perioadă plină de satisfacţii politice, de rezultate bune, de frământări şi greutăţi! Mulţumesc celor care mi-au acordat încredere şi sper că nu i-am dezamăgit cât timp am fost în fruntea lor! Nu a fost o decizie uşoară! Nu voi pleca din PNL, ca sa pun capăt oricărei speculaţii, ci voi ajuta atât cât pot”, a scris acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea