Rămâi conectat

Politică Administrație

Paul Voicu a fost numit, oficial, președinte al PNL Alba Iulia. El va fi secondat de Gabriel Pleșa, desemnat pe funcția de prim-vicepreședinte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele PNL Alba, Mircea Hava, a semnat deciziile de numire a noii conduceri a organizației PNL Alba Iulia, după demisia lui Florin Roman.

Paul Voicu, Gabi Plesa04Astfel, potrivit lui Marius Hațegan – secretar general al partidului la nivel de județ, Paul Voicu a fost desemnat  să ocupe funcția de președinte interimar (până la alegerile de anul viitor), iar Gabriel Pleșa a fost numit prim-vicepreședinte coordonator.
Reamintim că desemnarea unei conduceri a organizației Alba Iulia a fost necesară după demisia fostului președinte, Florin Roman, care și-a anunțat decizia pe rețeaua de socializare Facebook, în data de 15 iulie:

”Am luat azi decizia de a demisiona din funcţia de preşedinte al PNL Alba Iulia, din motive personale. A fost o perioadă plină de satisfacţii politice, de rezultate bune, de frământări şi greutăţi! Mulţumesc celor care mi-au acordat încredere şi sper că nu i-am dezamăgit cât timp am fost în fruntea lor! Nu a fost o decizie uşoară! Nu voi pleca din PNL, ca sa pun capăt oricărei speculaţii, ci voi ajuta atât cât pot”, a scris acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă USR Alba: „PSD și PNL, după ce i-au cocoșat cu taxe pe antreprenori, îi pun să facă și munca ANAF”

Bera Larisa

Publicat

în

Comunicat de presă USR Alba: „PSD și PNL, după ce i-au cocoșat cu taxe pe antreprenori, îi pun să facă și munca ANAF” Guvernul Ciolacu dă o nouă lovitură antreprenorilor prin ordonanțele privind e-Factura și casele fiscale de marcat, respectiv e-TVA, aprobate în ședința de astăzi, fără prea multe dezbateri cu părțile implicate și fără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea