Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Paul Şerban Traian, noul șef al Poliției Oraşului Cugir. Îl înlocuiește pe comisarul şef Milu Todea

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând cu data de 8 mai 2013, prin dispoziţie a şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, la conducerea Poliţiei Oraşului Cugir a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, inspector principal de poliţie Şerban Traian Paul (FOTO).

„Inspector principal de poliţie Şerban Paul este absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti, promoţia  2005, dată de la care a îndeplinit funcţia de ofiţer de cercetare penală în cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi al Serviciului de Investigare a Fraudelor.

Ofiţerul are 32 de ani, este căsătorit şi are doi copii.

Începând cu aceeaşi dată, comisar şef de poliţie Todea Constantin Milu, şeful Poliţiei Oraşului Cugir, a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească atribuţiile şefului Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, funcţie rămasă vacantă în urma încetării raporturilor de serviciu prin pensionare a comisarului şef de poliţie Huţanu Gigel.

Preluarea noilor atribuţii de către inspector principal Şerban Traian Paul a avut loc azi, 08.05.2013, în cadrul unei şedinţe de lucru la care a participat şi şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea.

Domnia sa i-a urat ofiţerului succes în activitatea profesională exprimându-şi convingerea că prin managementul său, va reuşi să conducă în mod eficient colectivul de poliţişti şi va rezolva problemele comunităţii, date în competenţa poliţiei”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea