Rămâi conectat

Curier Județean

Patru persoane bănuite de furt REȚINUTE, 36 metri cubi de material lemnos confiscați și alte 100 de sancțiuni aplicate de polițiștii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru persoane bănuite de furt au fost REȚINUTE, 36 metri cubi de material lemnos au fost confiscați și alte 100 de sancțiuni aplicate de polițiștii din Blaj într-o acțiune cu efective suplimentare pe raza localităților rurale arondate Secției 6 Poliție Rurală Jidvei. 

Polițiștii din Blaj au organizat o acţiune cu efective suplimentare pe raza localităților rurale arondate Secției 6 Poliție Rurală Jidvei. Au fost identificate și reținute 4 persoane bănuite de furt, aplicate 100 de sancțiuni contravenționale și confiscată cantitatea de 36 metri cubi de material lemnos.

La data de 13 februarie 2020, Poliţia Municipiului Blaj cu sprijinul polițiștilor Serviciului Rutier Alba, al Jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba – Secția de Jandarmi Blaj și al specialiștilor din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au organizat, pe raza localităților rurale arondate Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, o acţiune care a avut ca scop prevenirea faptelor de natură penală sau contravențională, creșterea climatului de siguranță publică și reducerea riscului rutier.

Cu ocazia acțiunii au fost legitimate 196 de persoane, controlate 147 de autovehicule, constatate, în flagrant delict, două infracțiuni și retrase 6 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au constatat și sancționat 100 de abateri de natură contravențională, cu amenzi în valoare de 9.022 lei, din care 92 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, două la Legea 61/1991 privind liniștea publică, două la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar restul la alte acte normative.

Polițiștii au identificat și reținut 4 persoane bănuite de furturi de cabluri de la o rețea de telecomunicații și au confiscat 35 de metri cubi de material lemnos care ar fi fost tăiat fără drept.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea