Rămâi conectat

Curier Județean

Patru persoane bănuite de comiterea unor furturi din supermarket-uri, reținute de polițiștii din Alba. Doi dintre suspecți au fost filmați în luna august, după ce au dat un ”tun” de 3.500 de lei la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat şi reţinut 4 persoane bănuite de săvârşirea mai multor furturi din supermarketuri, fapte prin care au cauzat un prejudiciu total de peste 6.000 de lei. Locuinţele celor 4 au fost percheziţionate, iar poliţiştii au recuperat o parte din bunurile sustrase.

La data de 1 noiembrie 2018, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat doi bărbaţi de 23 şi 41 de ani şi două femei, de 22 şi 23 de ani, toţi din municipiul Sibiu, ca persoane bănuite de săvârşirea, în perioada iulie – octombrie 2018, a 4 infracţiuni de furt din supermarketuri situate în municipiul Alba Iulia.

În sarcina celor 4 s-a reţinut faptul că, profitând de neatenția agenţilor de pază ai magazinelor, ar fi sustras produse alimentare, de uz casnic şi electronice în valoare totală de 6.400 de lei.

Pentru obţinerea de probe, în cursul zilei de ieri, 1 noiembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, au efectuat percheziţii la domiciliile celor 4 persoane bănuite de comiterea fururilor, ocazie cu care au găsit mai multe bunuri electronice şi de uz casnic ce s-au dovedit a fi sustrase din magazinele din Alba Iulia.

Faţă de cei 4 bănuiţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 2 noiembrie 2018, să fie prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea