Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

Patru moduri pentru a-ţi crea propriul stil

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stil înseamnă să ajungi să te simţi confortabil în pielea ta. Femeia cu stil are o carismă specială, care îi face pe oameni să … o observe. În cele din urmă, încrederea este semnul distinctiv pentru a avea un stil adevărat. Aici sunt patru stiluri de personalităţi universale pe care le poţi folosi ca ghid pentru a-ţi crea propriul stil.
lDiva – „Diva” este femeia care vrea să fie în centrul atenţiei. Poate că nu este cea mai frumoasă din încăpere dar oamenii gravitează în jurul ei, deoarece ea emană încredere şi farmec. Dulapul divei poate fi umplut de haine în culori vii, printuri funky, desene exuberante pline de stălucire şi accesorii care pot uimi. Ea vrea să fie remarcată şi în centrul atenţiei aşa că va merge la extreme în materie de modă, dacă este nevoie.
lCâmpenesc – Femeia care adoptă stilul „câmpenesc” adoptă o imagine ocazională, caracterizată de un aspect prietenos, abordabil. Ea este simplă, naturală, dar nu neglijată sau leneşă. Lejer înseamnă „tot stilul american” care se referă la blug şi un top. Dulapul acestui tip de femeie este plin cu haine de stiluri clasice, blugi şi pantofi fără toc. Ea are doar accesoriile necesare, deoarece nu-i place să-şi petreacă prea mult timp în faţa oglinzii. „Fără efort” şi „confortabil” sunt cuvintele ei de bază în privinţa stilului.
lSofisticată – „Sofisticată” este femeia care valorează moda drept un simbol al statutului. Ea proiectează o imagine rafinată, impunătoare şi întreţinută la un nivel înalt. Această femeie va arăta întotdeauna impecabil din cap până-n picioare. Ea investeşte în haine şi îngrijire personală deoarece sunt o parte importantă din stilul ei de viaţă. Dulapul ei este plin cu piese de la designeri renumiţi şi îmbrăcăminte din ţesuturi luxoase. Sofisticată valorează calitatea la fel de mult cum valorează stilul.
lEclectică – Această femeie se bazează pe surpriză şi capriciozitate. Femeia eclectică este liberă spiritual şi independent în alegerile ei legate de modă. Ea vrea să fie non-conformistă şi foloseşte îmbrăcămintea pentru a-şi exprima individualitatea. Stilul ei poate fi greu de definit, deoarece exprimă totul despre ea. Dulapul ei va fi umplut periodic cu haine clasice, trendy – totul este un joc. Este vorba de modul în care ea îşi pune amprenta pe potrivirea pieselor care fac ca ea să fie diferită. Această femeie îşi poate stabili propriile ei tendinţe în modă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea