Patronul fostului bar ”Habitat” și alți trei tineri din Alba cercetați de DIICOT, pentru trafic de droguri

Mihai Alexandru Mârza, Matei Coman, Marin Boar și Silviu Pleşa sunt cercetați de procurorii DIICOT Alba Iulia, pentru trafic de droguri. În urma deciziei magistraților de la Curtea de Apel Alba Iulia, primii trei au fost plasați în arest la domiciliu iar ultimul a fost pus sub control judiciar.

Albaiulienii Mihai Alexandru Mârza (patronul fostului bar ”Habitat”, actualul ”Studio”, din Șanțurile Cetății Alba Carolina) şi Matei Coman, împreună cu Silviu Pleșa și Marin Boar, ambii din Sebeş, au fost reţinuţi sâmbătă și propuși Tribunalului Alba pentru arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Instanța a dispus ca aceștia să fie cercetați sub control judiciar iar decizia a fost contestată de procurori. Recursul s-a judecat miercuri, 7 octombrie, la Curtea de Apel Alba Iulia care a pronunțat soluția definitivă:

”Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie –DIICOT- Serviciul Teritorial Alba împotriva încheierii penale nr.103/2015 pronunţată de Tribunalul Alba în dosar 3591/107/2015. Desfiinţează încheierea atacată, în parte, numai în ce priveşte măsura preventivă dispusă faţă de inculpaţii Mârza Mihai Alexandru, Boar Marin şi Coman Matei şi procedând la o nouă judecată în aceste limite: În baza art. 227 alin.2 rap. la art.218, 223 alin.2 din Codul de procedură penală ia faţă de inculpaţii: 1. Mârza Mihai Alexandru 2. Boar Marin 3. Coman Matei măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile începând cu 07 10 2015 şi până la 05. 11 2015 inclusiv. (…) Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din 07 10 2015”, se arată în soluția pe scurt, publicată pe portalul instanței.

Precizăm că Mihai Alexandru Mârza şi Marin Boar Marin au mai fost condamnați pentru trafic de droguri, executând în urmă cu mai mulți ani pedepse de peste 1 an de închisoare. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

sabin 8 octombrie 2015 at 11:24

trist :))))

Gica 8 octombrie 2015 at 15:52

Trist dar previzibil! O actiune demult asteptata si necesara!

gigi 8 octombrie 2015 at 21:25

ar trebui inchis si localul

dolfi 8 octombrie 2015 at 21:29

da’ pe securistii din spatele lor cand ii prinde careva?

Tom si Jderii 9 octombrie 2015 at 14:24

De ce ati dat numele celor implicati? Nu aveti putin respect? Ati uitat ca in stirea asta trebuia sa folositi initiale?? Unde este dreptul la protejarea informatiilor private? Puneti mana pe carte si mai invatati gazetarie!

Dan 12 octombrie 2015 at 21:50

Trebuia facuta curatenie acolo,se stia de mult ca la Habitat ,,se consuma” si tot acolo,copii de cl a VII a,primeau de baut.Recidivistii ar trebui sa primeasca macar cate 20 de ani ca sa inteleaga ce au facut, ca dupa un an/doi se pare ca n-au inteles.Ba sa le stie lumea numele,sa-si feresca copiii de ei.Mai trist este ca tatal unuia dintre infractori este profesor si ma intreb cum poate el sa educe niste copiii,cand nici pe al lui n-a fost in stare.In locul parintilor care au copii in scoala unde el preda ,as cere eliminarea lui din sistem.Ultimul mesaj pare a fi postat de cineva din familia unuia dintre infractori si as vrea sa-l intreb daca fiului lui nu i-a fost rusine sa implice in trafic un minor si sa-i distruga viitorul,pt ca unul dintre baietii de la Sebes este minor.Puneti mana pe carte domnule revoltat!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...