Rămâi conectat

Ştirea zilei

Patronul fostului bar ”Habitat” și alți trei tineri din Alba cercetați de DIICOT, pentru trafic de droguri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihai Alexandru Mârza, Matei Coman, Marin Boar și Silviu Pleşa sunt cercetați de procurorii DIICOT Alba Iulia, pentru trafic de droguri. În urma deciziei magistraților de la Curtea de Apel Alba Iulia, primii trei au fost plasați în arest la domiciliu iar ultimul a fost pus sub control judiciar.

Albaiulienii Mihai Alexandru Mârza (patronul fostului bar ”Habitat”, actualul ”Studio”, din Șanțurile Cetății Alba Carolina) şi Matei Coman, împreună cu Silviu Pleșa și Marin Boar, ambii din Sebeş, au fost reţinuţi sâmbătă și propuși Tribunalului Alba pentru arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Instanța a dispus ca aceștia să fie cercetați sub control judiciar iar decizia a fost contestată de procurori. Recursul s-a judecat miercuri, 7 octombrie, la Curtea de Apel Alba Iulia care a pronunțat soluția definitivă:

”Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie –DIICOT- Serviciul Teritorial Alba împotriva încheierii penale nr.103/2015 pronunţată de Tribunalul Alba în dosar 3591/107/2015. Desfiinţează încheierea atacată, în parte, numai în ce priveşte măsura preventivă dispusă faţă de inculpaţii Mârza Mihai Alexandru, Boar Marin şi Coman Matei şi procedând la o nouă judecată în aceste limite: În baza art. 227 alin.2 rap. la art.218, 223 alin.2 din Codul de procedură penală ia faţă de inculpaţii: 1. Mârza Mihai Alexandru 2. Boar Marin 3. Coman Matei măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile începând cu 07 10 2015 şi până la 05. 11 2015 inclusiv. (…) Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din 07 10 2015”, se arată în soluția pe scurt, publicată pe portalul instanței.

Precizăm că Mihai Alexandru Mârza şi Marin Boar Marin au mai fost condamnați pentru trafic de droguri, executând în urmă cu mai mulți ani pedepse de peste 1 an de închisoare. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea