Ziarul Unirea

Patrimoniul şi resursele financiare ale societăţii „Apa CTTA” Alba sunt gestionate conform legii!

Urmare a articolului Florin Roman: ” Putem să ne luăm banii înapoi de la societatea de apă, altă puşculiţă de campanie a trioului Hava – Dumitrel – PDL”, publicat în paginile ziarului Unirea din data de 2 februarie 2012, din respect şi pentru buna şi corecta informare a cititorilor ziarului şi îndeosebi a utilizatorilor serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare de pe raza administrativ teritorială a judeţului Alba, deserviţi de către operatorul regional SC APA C.T.T.A. SA, suntem nevoiţi să revenim şi să facem următoarele precizări:
Este regretabil faptul că domnul aşa numit Florin Roman, care probabil în viitor va dori să acceadă la un fotoliu de ales sau numit în administraţie fie ea locală sau centrală, din motive lesne de înţeles dealtfel, încearcă să-şi facă campanie electorală, împroşcând cu noroi şi neadevăruri o societate de interes public şi care asigură un serviciu public dealtfel vital pentru concetăţenii judeţului. Din păcate dl. Roman, din postura de persoană oarecum publică, nu face dovada bunei credinţe în demersul de a informa concetăţenii săi cu privire la un serviciu public cum este cel de apă şi de canalizare, prin demersul său instigând de fapt la „război”, pentru că altfel nu putem să ne explicăm la ce fel de „victorie” face trimitere în articolul publicat. Menţionăm faptul că SC APA C.T.T.A. SA Alba a considerat relaţia cu utilizatorii drept una contractuală bazată pe dispoziţiile legale în materie şi nicidecum una de conflict sau părţi beligerante.
Întrucât dl. Roman a avut mai multe tentative de a isca conflicte acolo unde acestea nu-şi au locul, spre informarea acestuia şi a cititorilor ziarului Unirea menţionăm că privitor la apa meteo şi la facturarea acesteia, aspect pe care autorul articolului nu îl înţelege sau se face că nu îl înţelege, acest serviciu constă în preluarea apelor meteorice şi pluviale şi este contractat şi facturat doar utilizatorilor care deţin racorduri la sistemul public de canalizare şi deversează în acesta pe lângă apele uzate menajere şi pe cele meteorice provenite de pe proprietăţile pe care le deţin. Suprafeţele în baza cărora se calculează apele meteorice deversate în reţeaua de canalizare, sunt cele stipulate în contractele privind furnizarea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, „declarate” de către fiecare utilizator şi nu impuse în vreun fel sau altul de către operator. Coeficienţii de scurgere folosiţi de asemenea la stabilirea cantităţii de apă meteo, sunt cei prevăzuţi în legislaţia în vigoare şi mai exact în SR 1846-1:2006.
Aşa zisa „victorie”, la care, în mod deliberat şi cu substrat electoral, face trimitere autorul articolului, constituie o dezinformare deliberată a cititorilor, iar dacă dl. Roman ar fi avut cu adevărat curiozitatea să cunoască în mod real motivele nefacturării apei meteo în ultima factură emisă de către operator utilizatorilor şi ar fi dorit să informeze în mod corect cetăţenii, am fi putut să-i punem la dispoziţie documentele emise de I.N.M.H. centrul zonal Sibiu prin care ni se comunica faptul că pentru ultima lună de facturare cantitatea de precipitaţii căzute a fost infimă, aproape inexistentă, drept pentru care operatorul nu avea ce să factureze. În momentul în care se vor înregistra precipitaţii şi ne vor fi comunicate cantităţile efective, evident că vom factura respectiva cantitate de apă conform algoritmului de calcul prevăzut de lege. Aşadar, nefacturarea apei meteo preluate de operator în sistemul de canalizare în ultima lună nu se datorează niciunei „victorii” a domnului Roman ci lipsei de precipitaţii. Domnul Florin Roman se poate lăuda cu o victorie în domeniul dezinformării.
Suntem obligaţi de asemenea să informăm utilizatorii noştri asupra faptului că sistemul de canalizare administrat de către operator este în cea mai mare parte unul unitar şi nu divizor, adică, nu există reţele publice separate, una pentru preluarea apelor uzate menajere şi una pentru cele meteorice, acest fapt determinând costuri suplimentare pentru operator în ceea ce priveşte epurarea acestor ape, costuri care determină la rândul lor facturarea serviciului de preluare a apei meteo, aceasta încărcând staţia de epurare a operatorului. Există localităţi în judeţ şi în aria de administrare a operatorului, unde sistemul public de canalizare este unul divizor, în atare situaţie colectarea apelor pluviale fiind în portofoliul autorităţilor locale respective, operatorul gestionând doar reţelele de canalizare pentru apele uzate menajere.
În ceea ce priveşte bugetul operatorului şi prognoza de creştere a acestuia, aceasta se datorează în cea mai mare parte lucrărilor pe care operatorul le execută în judeţul Alba pentru înlocuirea, extinderea şi modernizarea infrastructurii aferente serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare şi nu veniturilor obţinute din facturarea apei meteo cum neadevărat susţine autorul. Veniturile obţinute de către operator din preluarea apelor pluviale sunt infime în comparaţie cu cele obţinute din celelalte activităţi şi abia dacă acoperă cheltuiala cu epurarea acestora. Faptul că preţul la canal a crescut în ultimii ani se datorează programelor majore de investiţii pe care operatorul le derulează din surse externe nerambursabile, accesarea acestor fonduri fiind condiţionată de coparticiparea operatorului provenită evident din credite. Destinaţia exclusivă a acestor sume o constituie însă dezvoltarea şi modernizarea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, în beneficiul cetăţenilor şi celorlalte categorii de utilizatori precum şi pentru protejarea mediului înconjurător. Din activitatea prestată, SC APA C.T.T.A. SA a avut în ultimii ani profit, care profit la rândul său a fost totalmente reinvestit în dezvoltarea infrastructurii de alimentare cu apă şi de canalizare iar aceste investiţii vor continua şi în anii următori, conform contractului de delegare de gestiune.
În acest sens facem cunoscut cititorilor faptul că deşi suntem întreprindere publică, nu am beneficiat şi nu beneficiem de niciun fel de alocaţii bugetare de stat sau locale, societatea autofinanţându-se şi aducând profit şi plus valoare la bugetele şi patrimoniul unităţilor administrativ – teritoriale care au calitatea de acţionar. De altfel, în componenţa consiliului de administraţie al societăţii se regăsesc colegi politici ai d-lui Roman, care au constatat şi apreciat ca atare managementul aplicat la nivelul societăţii, aşa încât înainte de a profera doar mizerii în paginile unui ziar, autorul ar fi putut să se informeze măcar de la aceştia, dacă nu de la operator, cu privire la funcţionarea şi managementul societăţii. Autorul ar fi putut ca orice alt cetăţean să ne solicite informaţii cu privire la aspectele criticate în mod mincinos şi dacă ar fi avut cu adevărat intenţia de a cunoaşte realitatea ar fi primit orice informaţie dintre cele pe care le deţinem.
Susţinerile din titlul şi cuprinsul articolului, conform cărora societatea ar fi puşculiţa de campanie a PDL şi a unor reprezentanţi ai acestui partid, sunt în mod vădit neadevărate şi chiar tendenţioase şi invităm pe această cale autorul articolului să probeze afirmaţiile făcute nu doar în ce priveşte finanţarea campaniei partidului şi persoanelor menţionate ci şi a oricărui alt partid sau persoane implicate în activitatea politică. Patrimoniul şi resursele financiare ale societăţii sunt gestionate conform dispoziţiilor şi limitelor stabilite de legislaţia în vigoare pentru societăţile de natura şi statutul juridic cum este cel al SC APA C.T.T.A. SA şi al sferei de activităţi în care aceasta activează, simpla afirmaţie că orice persoană, partid sau altă entitate ar putea beneficia sau accede la aceste resurse constituind o calomnie atât pentru societate în sine cât şi pentru cei responsabili de administrarea acesteia.
În încheiere menţionăm faptul că suntem la dispoziţia oricărui cetăţean şi utilizator al serviciilor noastre cu informaţii pe care va considera de cuviinţă să le solicite, privitor la serviciul de alimentare cu apă şi de canalizare, cu precizarea că este pentru ultima dată când societatea noastră intervine public prin presă pe subiectul serviciului de preluare al apelor meteorice. Articolul însă şi autorul ne-au obligat la cuvenitele precizări cu atât mai mult cu cât este inadmisibil ca o societate de interes public să fie amestecată fără temei în dispute şi teme politicianiste şi de către oameni care în mod normal prin poziţiile adoptate ar trebui să contribuie la medierea între cetăţeni şi cei care le asigură servicii vitale şi nu la instigarea unora împotriva celorlalţi.

SC APA C.T.T.A. SA Alba

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

32 Comentarii

GGG 5 februarie 2012 at 10:50

Daca o sa piarda Hava primaria pot sa pun pariu virtual de pe acum ca unii de la Apa Canal vor ajuge la bulau pt. deturnare de fonduri si primire de foloase necuvenite. Asa ca mai bine ati tacea din gura ca daca o sa va caute DNA sau altcineva in acte o sa „traiti bine” pe la Aiud.

Horea 5 februarie 2012 at 12:29

Raman surprins cum o persoana cu numele „SC APA C.T.T.A. SA Alba” se pricepe sa scrie articole asa lungi si detaliate. Deci nu Dir ectorul X sau Economistul Y sau Inginerul Z sau … semneaza acest articol, ci CTTA SA Alba.

1.De ce va feriti sa va expuneti numele si functia?
2.De ce ati politizat raspunsul mai mult decat a facut-o dl Florin Roman? Dansul de fapt avea acest drept, fiind politician.
3.La scoala Profesionala am invatat ca instalatiile de canalizare pot fi: unitare, separative si mixte. De ce pomeniti in articol de retele „divizor”? A, poate asa ati invatat la facultate! care facultate?
4.Nu-i normal sa se taxe apa de ploaie care ajunge in canal. Ea este o apa CURATA care va spala canalele voastre murdare.Voi ar trebui sa ne platiti celor care o dirijam spre canalizare! Analizati, daca puteti, aceasta propunere reala!
5.de ce tot pomeniti ca statiile de EPURARE sunt suprasolicitate de aceste ape pluviale. Puteti enumera macar 3 orase (eprea mult trei; doua!) orase din judet in care functioneaza corect o instalatie de EPURARE?
6.De ce recuperati pierderile de apa POTABILA, din retea, pe seama populatiei? Pai veniti si verificati pentru a constata ca de la reteaua stradal si pana la ultimul robinet din locuinta mea nu se pierde nici o picatura necontorizata!
7.De ce periodic nu curatati sau spalati, cu utilaje adecvate, instalatia de canalizare ci interveniti – cu mare intarziere – doar cand se infunda total?
8. Cui sa cer eu despagubiri cand de la aceasta retea infundata apa din canalizarea stradala este refulata si ajunge in subsolul casei mele?
9.In ce societate traiti cand, spre sfarsitul articolului, mentionati: „… este pentru ultima dată când societatea noastră intervine public prin presă pe subiectul serviciulu …” Adica cum altfel putem dialoga? Ca daca punem diverse intrebari celor care lucreaza in BIROURILE locale(subordonate CTTA SA)din diverse orase, ridica din umeri: asa am primit ORDIN!
10. De ce a trebuit sa cumpar eu APOMETRU nou in locul celui inghetat in aceste zile in caminul de vizitare din afara proprietatii? Eu stiam ca sunt raspunzator doar de la acel camin spre locuinta.
11.De ce tot mariti pretul la apa potabila da la un an la altul? Operatiile de tratare a ei ramanand aceleasi!
12. Cum va permiteti sa taxati acelasi cubaj de apa menajera uzata spre inst. de canalizare ca fiind egal cu cel al apei potabile care intra in locuinta? Ce MINTE au JUDECAT a avut cel care a ajuns la aceasta absurditate?

12. Gata! Mi s-a terminat cerneala si … rabdarea!

Observator 5 februarie 2012 at 16:19

Crezi ca va interveni cineva de la Societatea CTTA Apa, sa-ti raspunda?
Eu nu cred ca au aceasta ambitie!

Valy 8 februarie 2012 at 14:16

Unde sunteti „boierilor” de la CTTA SA? Stati la caldurica?
De ce nu raspundeti oamenilor?
V-a parasit purtatorul de cuvand sa tremurati de frica schimbarilor?

Catalin 8 februarie 2012 at 17:31

RUSINE tuturor celor de la CTTA SA care-si castiga salariile mari prin jumulirea cetatenilor cinstiti!!!

Horea 5 februarie 2012 at 12:41

Domnule ADMINISTRATOR!
Unde imi este comentariul? Drumurile inzapezite sa fie de vina pentru neaparitia lui?

Horea 5 februarie 2012 at 12:43

Iata, acesta cum l-am trimis, a si aparut!

Administrator 5 februarie 2012 at 13:13

Probabil a fost considerat, in mod eronat, „spam„ de catre plugin-ul instalat sa previna spamurile reale.

Horea 5 februarie 2012 at 13:49

Da, pentru cei de la CTTA SA, sigur este un … spam!

CAT VA MAI BATETI JOC DE OAMENI? 5 februarie 2012 at 13:07

1. Citez din articol: „… acest serviciu consta in preluarea apelor meteorice si pluviale …”
Apa meteorica = apa care provine din precipitatiile atmosferice;
Apa pluviala = apa provenita din ploaie.
Sa inteleg ca tariful extrem de ridicat perceput de aceast furnizor de servicii se datoreaza faptului ca se incaseaza aceeasi apa de doua ori??? (apa meteorica sau apa pluviala reprezinta acelasi lucru).
2. Luand in considerare si faptul ca „… doar utilizatorii care detin racorduri la sistemul public de canalizare si deverseaza in acesta pe langa apele uzate menajere si pe cele meteorice provenite de pe proprietatile pe care le detin …” trebuie sa plateasca aceste servicii, va intreb de ce se factureaza apa meteo la blocurile cu acoperis sau sarpanta, prin asociatiile de proprietari ca care aveti contracte, tinand cont de faptul ca apa se scurge la sol si nicidecum in sistemul de canalizare, iar in apropiere nici vorba de rigole de scurgere a apei??? Aici sunt marile tunuri pe care le dati cu nerusinare celor de la blocuri!!! Si acestia nu sunt putini prin faptul ca aproape toate blocurile si-au facut acoperisuri, iar apa de ploaie de pe terasa acestora (cum era inainte) nu se mai scurge prin conductele pluviale care existau la acea vreme si care coborau apa in subsolul blocurilor si ulterior in reteaua de canalizare!!!
3. NU faceti nici o referire la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Apa-Alba, ca si mandatar legal al Consiliilor Locale ale localitatilor care fac parte din aceasta, precum si al Consiliului Judetean Alba, care prin modul defectuos prin care va coordoneaza, ignorand deciziile Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice, nu v-a pus la dispozitie o metodologie clara privind modul de determinare al cantitatilor de ape meteorice functie de fiecare situatie??? Oare de ce???
Sa intrebam pe primarul de Alba Iulia, care este presedintele executiv al acestei Asociatii!!!

Aurelian 5 februarie 2012 at 14:00

Cum Piticul Atomic nu are alta activitate, a trecul de la „teoria chibritului”, la „teoria apei de ploaie”. Desigur ca nu ii „singur”, acum voteaza sub alt nume se chiama Horia, si si-a luat cam multe libertati. Tris nu ii ca isi prepara „laturile”, in bucataria postului de radio, unde are licenta, si le improasca peste tot, trist este ca incearca sa monopolizeze si acest forum. Desigur ca se documenteaza in stil Eutanasiu, „insulta fara rusine, ca ceva tot ramane”!

Horea 5 februarie 2012 at 14:25

@ Aurelian

Se pare ca te referi la mine. Nu sunt sigur deoarece eu am semnat cu Horea (nu cu … Horia).

Chiar nu stiu pe cine numesti „Piticul Atomic”!?

Mi-am luat „libertati”? Pai le are oricine, macar pe acest forum.

Nu-i nici o „teorie a chibritului” la mijloc. Tot ceea ce scriu sunt REALITATI pure. Mai citeste o data comentariul meu si vei intelege. Sper.

Am aparut, e drept cam mult pe aceasta pagina. Protestam ca nu-mi apare principalul comentariu. Nu-i voie, dupa tine, nici sa PROTESTEZ?

Mentioneaza-mi macar un cuvant prin care spui ca „insult fara rusine”. Macar un cuvant, deci.

Observator 5 februarie 2012 at 16:16

Chiar nu inteleg de ce-l bagati in seama pe unul care-si zice Aurelian!
Nu observati ca nici nu stie sa se exprime corect?
E, cred, unul care beneficiaza de pe urma excrocheriilor pe care le fac cei de la CTTA SA sau un politician pdl-ist nepregatit.

antiiuda 5 februarie 2012 at 16:57

aurelian este gheorghe gainar…..traieste in spania si de acolo murdareste forumurile din alba. Este mare iubitor pupincuristic al PDL-ului. In rest injura in functie de temperatura unicului sau neuron

Horea 5 februarie 2012 at 20:37

Se pare ca chiar ai dreptate cu acel unic … neuron.
Stie sa dea cu „piatra” si apoi se retrage. Poti sa-i ceri lamuriri ca nu le mai are.

Aurelian 6 februarie 2012 at 0:20

Gainar a fost platit de fapt, de deputatul de mana a III, Coclici sa faca manifestatie in Alcala de Henares, nu ti se pare ca esti inselat?

CAT VA MAI BATETI JOC DE OAMENI? 5 februarie 2012 at 15:46

Care este rolul tau pe acest forum, Aurelian?
Sti ce esti tu? Un „perturbator atomic”, care nu este cu nimic de acord cu cele ce se scriu pe forum!
Esti de partea puterii, asta este clar, dar in ce priveste apa meteorica sa sti ca e „groasa” rau de tot. S-au incasat nemeritat dea lungul ultimilor cinci ani zeci si sute de miliarde lei vechi de catre acest furnizor care nu a respectat metodologia de determinare a acestor ape meteorice, nu a respectat indicele de precipitatii lunar, determinat pe baza datelor primite de la A.N.M. (Sibiu), folosind la calcule unul mult mai mare, na a aplicat coeficientul de scurgere corespunzator,introducand in calcule coeficienti mai mari care duceau la cresterea cantitatilor de ape meteorice, nu a respectat marimea suprafetelor , care, chipurile, sunt date de utilizator, nu a respectat …
Vei vedea ca am avut dreptate, chiar daca pentru asta e nevoie de a se deschide un proces in istanta!

Fi bun si rezumate de a face comentarii doar la cele cuprinse in articol. Eu astept sa ma contrazici la cele scrise de mine! Evident, doar la cele referitoare la acest articol!

antiiuda 5 februarie 2012 at 16:58

este GAINARUL ATOMIC::))))

Aurelian 5 februarie 2012 at 22:23

Horea este de fapt, un „Pitic Atomic”, in plus!

Horea 6 februarie 2012 at 11:06

Daca asta ai inteles tu, dupa toate cele expuse de mine, inseamna ca ca treci printr-o stare de COMPREHESIUNE extrem de redusa!

E, de fapt, ultima mea interventie in ceea ce te priveste. Mi-as irosi timpul in zadar cu unii ca tine!

Ion Albu 8 februarie 2012 at 13:00

Domnule,
In urma cu cateva luni am postat comentarii la articole referitoare la ce face “SC APA C.T.T.A. SA Alba” cu beneficiarii serviciilor lor. Nu trebuie sa improscam cu noroi intrun semen de-al nostru care are curajul sa infrunte pe acesti nesimtiti, trebuie sa invatam sa luam atitudine civica. Numai asa vom ajunge in randu tarilor civilizate, altfel vom ramane la nivelul „Lumii a III-a”. Suntem priviti doar ca „forta de munca” si consumatori, de ramasitele comuniste. Astia trebuie sa dispara cu toata gasca de hoti. Ii consider hoti si nu gresesc, atata timp cat imi baga mana in buzunar.
Stim foarte bine ca in Alba Iulia nu a plouat de la inceputul lunii august si pana in decembrie (si alea au fost ploi?) si in facturi s-a regasit apa pluviala. Nu conteaza cat au bagat mana, conteaza ca au bagat-o si la cati?
Apoi, calitatea apei „potabile” … dezastru. Ar trebui sa se sesizeze si bugetarii de la DSV si OPCE. Eu le-am facut sesizare. Ceilalti cetateni ce fac?
Avem nevoie de ATITUDINE pentru a reusi, nu de a-i batjocori pe cei ce iau atitudine!

mr 5 februarie 2012 at 19:50

vai cati idioti pe forum. sau poate e numai galbejitul. Cine e Florin Romanes asta si ce a facut el pt. orasul asta? sa ne spuna si noua ca poate a facut numai lucruri bune poate e un erou si noi nu stim, sa ne spuna ce a facut cand era PNL la guvernare ca sa-l mai votam

Horea 5 februarie 2012 at 20:39

Da sunt multi!
Acum ai mai aparut si tu. Deci suntem cu unul in plus.

marin 5 februarie 2012 at 21:32

aceasta firma e excrocherie pe fata,o gramada de angajati platiti deageaba cu salarii colosale,masini peste masini folosite in scop personal.ex;dumitrel consiliu judetean se plimba cu un daster de la aceasta firma si ne antrebam de ce nu ia nimeni nici o masura raspuns sant toti corupti!!!!!

KPV 6 februarie 2012 at 8:35

NU VA MAI CERTATI NU ARE SENS SI LA CUGIR MASINA FIRMEI ESTE FOLOSITA TOT IN SCOPURI PERSONALE IAR APELE MENAJERE SUNT DEVERSATE NETRATATE ASA CA…..

alexandru 6 februarie 2012 at 11:43

sa facem mici precizari, pe care aceasta soceitate de ras banul pentru pdl uita sa le aduca in discutie: afirmatia ca nu a primit suventii din bami publici este de-a dreptul penibila in conditiile in care a primit kilometri de retele construite din bani publici si are cheltuieli imenese cu personalul, care in general este personaql portocaliu. aici e buba. si inca o problema pentru aceasta stimata societate: investitiile le sustii din profit, credite, nu din marirea preturilor.am ajuns sa platim la case mai ulta apa de ploaaie decat apa menajera deversata.oricum epurarea se face dupa ureche, asa ca nu vad justificarea costurilor.daca ati stiut ca anu aveti bani nu trebuia sa accesati un poroiect de modernizare de o asemenea anvergura.dar ati mizat pe faptul ca prostii tac si platesc. vremea voastra a trecut.e nevoie de manager apolitic la aceasta regie.si inca un aspect: dreptul la replica pe care il faceti la ziar e un atac la o persoana, e de fapt frustrarea voastra pe o persoana, fie ea si politica care are curajul sa va intrebe de sanatate.trebuia sa emiteti un comunicat si nu sa va dati cu parerea, ca sunteti platiti de cetateni nu de pdl.articolul parca e scris de individul ala penibil care se da purtator de cuvant la primarie sau de babitchi.si problema cresterii tarifelor s-a transat in consiile locale, acolo unde pdl a trasta clar directivele.iar apoi apare nea hava sis e lauda la televizor cu ce investitii si fonduri europene face si drege. ati intrebat cetatenii cand ati aceesat fondul , daca sunt de acord sa suporte 25% din valoarea lui? nu de alta dar 38 mil de euro sunt o suma imensa care va apasa pe umerii nostri multi ani de acum incolo. si lasati-ma sa ghicesc: dupa ce termianti noua statie de epurare veti scumpi din nou tariful la canalizare, ca deh epurarea se va face la alte nivele.boc a plecat azi cu guvern cu tot. sper ca va veni si vremea regiilor locale.sunteti multi care trebuie sa plecati de acolo.veniturile din apa meteo sunt infime? pai numai eu va platesc 18 ron pe luna pt chestia asta. inmultit cu toate casele din municipiu ajungem la sume colosale.

Observator 6 februarie 2012 at 12:47

Just!

gainarel bulgaru 6 februarie 2012 at 13:25

Apa CTTA,cum e acum,e o rusine.O masina de muls banii prostilor.Cu o multime de taie-frunza-la -caini pe salarii mari,mari,mari…O masina de muls bani pentru pdl.

Mihai 7 februarie 2012 at 10:43

Pai care din voi minte de seaca apele?Voi Apa Ctta sau primarul? Voi spuneti ca sunteti intreprindere publica si nu beneficiati de alocatii bugetare de la stat sau locale. Ca tot ce investiti o faceti din profitul ramas si din surse externe nerambursabile?
Mai zilele trecute in articolul din Unirea , „Propun pentru Alba Iulia un buget care sa duca in 2012 orasul cu o treapta mai sus ” , primarul se lauda ca din bugetul alocat o parte va fi folosit pentru imbunatatirea retelei de apa si canalizare in mai multe cartiere : Micesti, Oarda, str. Tolstoi, etc.In concluzie: Primiti bani de la buget, sau primarul se lauda cum face el tot timpul, mai ales in anul acesta electoral?Oricum la multi din voi cuvantul modestie va este total necunoscut.Va umflati ca curcanii in gusa cu ce ati facut si veti mai face. De ce nu lasati populatia sa aprecieze meritele voastre ?V-au murit laudatorii ?Vor muri si alegatorii, cel putin pentru voi. Curat ,murdar nea Hava.

Mihai 7 februarie 2012 at 11:46

Acum care din voi mintiti de-ngheata apele ?Cie de la Apa Ctta, sau primarul?Spuneti ca sunteti intreprindere publica ,si nu beneficiati de alocatii bugetare de stat sau locale. Ca tot profitul il investiti in dezvoltarea infrastructurii de alimentare cu apa si canalizare ,plus basca niscai surse externe nerambursabile?Mai zilele trecute in articolul :”Propunem pentru Alba Iulia un buget care sa duca in 2012 orasul cu o treapta mai sus „, primarul se lauda cu continuarea si in 2012 a lucrarilor de modernizare a retelei de apa si canalizare in cartierele Micesti, Oarda, str. Tolstoi etc.S-au alocat bani de la bugetul local pentru Apa Ctta sau nu ?Este numai o lauda a primarului in acest an electoral? Oricum i-au murit in ultimul timp laudatorii. La fel si alegatorii.Ce ping-pong faceti cu banii?Ii aruncati dintr-o punga-n alta ?

luly 8 februarie 2012 at 9:02

Un singur lucru este sigur in toata povestea asta. La apa sint niste oameni care muncesc iar piticul atomic nu munceste ci face politica. Cine minte si cine nu minte e problema justitiei ca de aia primesc salarile alea grase.kH

Manitu 10 februarie 2012 at 10:56

Pentru truly luly: Se vede clar ca esti o persoana care „beneficiaza” de „agoniseala” celor de la SC APA CTTA SA ALBA. Dar pe acest forum exista doar acest personaj politic la care faci referire? Trag concluzia ca faci parte din aceeasi mizerie, numita politica, iar faptul ca cele scrise pe acest forum, ca sunt adevarate sau nu, nu mai au nici o importana pentru tine! Cel mai important lucru e sa-ti contracarezi, sa-ti injosesti, sa-ti jignesti adversarul! RUSINE, (truly) luly!!!!

Comentariile sunt oprite