Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Păruială și amenințări cu moartea între vecini, într-un bloc de pe str. Gladiolelor din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Un bărbat s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru violare de domiciliu, lovire şi ameninţare

Un albaiulian şi-a făcut singur dreptate şi va fi cercetat penal după ce a lovit şi a ameninţat cu moartea o vecină. Fapta a fost constatată de jandarmi, iar cercetările vor fi continuate de poliţişti.

Pornind de la unele divergenţe mai vechi, vineri, 9 ianuarie, în jurul orei 13.00, între două femei care locuiesc într-un bloc situat pe strada Gladiolelor, a izbucnit un conflict spontan, pe aleea din faţa imobilului. După consumarea faptei, fiecare s-a deplasat la domiciliu. Soţul uneia dintre ele, văzându-şi consoarta întorcându-se acasă plină de noroi şi cu urme de lovituri pe faţă, în loc să apeleze la ajutorul forţelor de ordine, s-a deplasat de urgenţă la apartamentul presupusei agresoare pentru a-i cere socoteală. Deoarece femeia nu i-a permis accesul în locuinţă, bărbatul a forţat uşa de la intrare şi, odată pătruns în casă, a lovit-o de mai multe ori pe vecină cu palma peste faţă şi a ameninţat-o cu moartea.

Anunţat prin apel la 112 de fiica în vârstă de 19 ani a victimei, care se afla în apartament împreună cu mama şi sora sa, un echipaj de jandarmerie a intervenit în foarte scurt timp, oprindu-l pe agresor şi prevenind apariţia unor fapte mult mai grave. Totodată a fost solicitată prezenţa unui echipaj de la ambulanţă, care i-a acordat victimei îngrijiri medicale.

Existând suspiciunea săvârşirii unor infracţiuni precum tulburarea liniştii şi ordinii publice, violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe şi ameninţare, în cauză jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

Recomandăm cetăţenilor să evite să încerce să-şi facă singuri dreptate deoarece aceasta, de cele mai multe ori, în loc să ducă la aplanarea situaţiilor tensionate, determină amplificarea acestora. Consecinţele legale pot fi de natură contravenţională sau, aşa cum am văzut în acest caz, chiar de natură penală. În acest sens, indicăm oamenilor ca, în situaţii tensionate, să solicite cu încredere ajutorul forţelor de ordine – cel mai facil fiind prin apel la 112 – şi îi asigurăm că vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a-i sprijini în cel mai scurt timp”, transmite purtătorul de cuvânt al IJJ Alba, locotenent colonel Cosmin Jurcoveț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea