Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Parohii vacante în Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia. Condiții de înscriere

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parohii vacante în Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia. Condiții de înscriere

Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia a anunțat parohiile vacante în zona de competență:

– Preot paroh, Parohia Heria cu filia Sânbenedic, Protopopiatul Aiud; Nr. de credincioși: 191 (biserică și casă parohială) lPreot paroh, Parohia Almaşu de Mijloc, Protopopiatul Alba Iulia; Nr. de credincioși: 210 (biserică și casă parohială) l Preot paroh, Parohia Șoimuș, Protopopiatul Sighișoara; Nr. de credincioși: 325 (biserică și casă parohială) lPreot paroh, Parohia Șoard, Protopopiatul Sighișoara; Nr. de credincioși: 515 (biserică și casă parohială).

Dosarele se vor depune la Centrul eparhial, până la data de 17 martie 2020, orele 14.00. Pentru postul de preot, categoria concurs, îşi vor putea depune dosarele doar preoţii licenţiaţi în teologie care au minim 5 ani vechime în preoţie şi care nu au fost transferaţi în ultimii 5 ani.

Dosarul va cuprinde: cererea adresată Chiriarhului, CV-ul, raport de activitate vizat de oficiul protopopesc, adeverinţă cursuri şi/sau studii post-universitare, copii după actele de studii (foaie matricolă şi Diplomă de licenţă), declaraţie că va locui în parohie, fişă personală (notările administrative pe ultimii cinci ani şi vechimea în preoţie).

Pentru postul de preot, categoria transfer, îşi vor putea depune dosarele doar preoţii licenţiaţi în teologie, care au minim 5 ani vechime în preoţie şi care nu au fost transferaţi în ultimii 5 ani. Dosarul va cuprinde: cererea adresată Chiriarhului, CV-ul, raport de activitate vizat de oficiul protopopesc, adeverinţă cursuri şi/sau studii post-universitare, copii legalizate după actele de studii (foaie matricolă şi Diplomă de licenţă), declaraţie că va locui în parohie, fişă personală (notările administrative pe ultimii cinci ani şi vechimea în preoţie).

Pentru postul de preot paroh, categoria numire, îşi vor depune dosarele doar absolvenţii care au Licenţă în teologie pastorală şi care au promovat examenul de capacitate. Dosarul va cuprinde: cerere, CV-ul şi copii legalizate după actele de studii (Foaie matricolă şi Diplomă de licenţă).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea