Rămâi conectat

Politică Administrație

Pariu pe președinte? Ce cote au candidații la o casă de pariuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

prezidentiabili01O casă de pariuri a publicat cotele candidaților la alegerile prezidențiale. Astfel, cele mai mari șanse de a ajunge la Cotroceni le are Victor Ponta, candidat care are o cotă de 1.70. Concret, dacă pariezi 100 de lei pe Victor Ponta vei avea un profit de 70 de lei sau vei pierde totul.

Pe locul 2 se află Klaus Iohannis cu 2,20, iar pe 3 se află Călin Popescu Tăriceanu, cu o cotă foarte mare – 30,00.

Elena Udrea are cota 50 ca să câştige alegerile prezidenţiale, la fel ca Teodor Meleşcanu, iar Monica Macovei cota 100. Dan Diaconescu are cota de 500, iar Corneliu Vadim Tudor – 700. William Brânză și Mircea Amaritei au cota egală – 900. Pe ultimul loc ca şanse reale la aceste alegeri se află Kelemen Hunor cu o cotă de 999.

În ceea ce priveşte accesul în turul doi, Ponta are cota 1,05 că o să ajungă în turul 2, iar Klaus Iohannis are cota 1,15 că ajunge să se bată cu Ponta în următorul tur.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea