// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Parcul Dendrologic din Alba Iulia, sub magia zăpezii – FOTO

Parcul Dendrologic ”Dr. Ioan Vlad” de pe Dealul Mamut din Alba Iulia a ”îmbrăcat”, în aceste zile, haine albe de zăpadă, iar imaginile postate pe pagina de Facebook merită văzute. 

parcul-dendrologic-din-alba-iulia010Iubitorii de natură care ajung în această perioadă în Parcul Dendrologic din zona Mamut au ocazia să respire, la propriu, parfumul iernii.

Parcul, în suprafață de 21 de hectare, adăpostește peste 1100 de specii din toate colțurile lumii și un mare număr de păsări, vara, care și-au găsit adăpost în acest colț de rai.

O excursie de o zi sau două la Alba Iulia nu poate exclude o vizită la Parcul Dendrologic, aflat la numai câțiva kilometri. Obiectivul dispune de alei de promenadă, locuri de odihnă, coşuri de gunoi, podețe și o parcare de 600 mp.

Accesul se face din drumul național care duce spre Zlatna, se face stânga înainte de Micești, pe Strada Varese, apoi dreapta pe Strada Nazareth Ilit și apoi din nou stânga, pe Strada Valea Popii, până la parc. În față există o parcare gratuită încăpătoare. Drumul poate fi parcurs și pe jos în mai puțin de o oră, sau cu bicicleta, urmând aceleași indicații.

Foto, Facebook Parcul Dendrologic

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

loading...