Rămâi conectat

Curier Județean

Palatul Copiilor din Alba Iulia, rezultate bune la orientare turistică

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent, la Victoria (Sumerna), în judeţul Braşov, s-a desfăşurat Concursul naţional de orientare turistică şi sportivă „Cupa Munţilor Făgăraş”, la care au participat 12 echipaje din întreaga ţară. Competiţia a fost organizată de Colegiul Tehnic „Dr. Alexandru Bărbat”, din Victoria, Clubul copiilor din Victoria şi Inspectoatul Şcolar Judeţean Braşov. Judeţul nostru a fost reprezentat la acest concurs de un echipaj de la Palatul Copiilor din Alba Iulia, compus din elevii Ana Maria Baghiu, Andrada Emilia Apa, Andrei Sărac şi Loredana Cordea, echipajul fiind coordonat de prof. Ioan Florin Oprea. Profesorul şi echipajul din judeţul Alba pot fi mândri de rezultatele obţinute la această competiţie: locul II la crosul „Memorialul Octavian Paler”, prin Andrada Apa şi locul III la orientare în pădure, prin aceeaşi elevă, iar în clasamentul general echipajul pe ansamblul său s-a plasat foarte aproape de podium. De asemenea, profesorul Oprea s-a clasat pe locul III la crosul seniorilor.
De menţionat că la crosul veteranilor, al celor de vârsta a treia, a participat şi veteranul albaiulian Emil Sufleţel, la cei 82 de ani şi 6 luni pe care-i numără, şi a avut o prestaţie care a impresionat. (I.H.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea