Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Pădurar din Alba, amenințat și urmărit în trafic, după ce i-a fost avariat autoturismul BMW cu un PAR!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum s-a ales un pădurar din Alba cu BMW-ul avariat cu un par: Amenințări și urmăriri în trafic

Un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Aiud s-a ales cu BMW-ul personal avariat de un alt bărbat, după un conflict pe drumul comunal între localitățile Gârbova de Jos – Gârbova de Sus.

Evenimentele s-au petrecut în seara zilei de 14 iulie 2018, când persoana vătămată B. B. B., pădurar în cadrul Ocolului Silvic Aiud, s-a deplasat cu autoturismul proprietate personală, marca BMW X3, împreună cu martorul A.G.E., pe traseul Gârbova de Jos – Gârbova de Sus, pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu constând în paza pădurii.

„Pe drumul comunal între localitățile Gârbova de Jos – Gârbova de Sus, s-a intersectat cu autoturismul Land Rover condus de către inculpatul A. A., moment în care persoana vătămată a declarat că inculpatul a făcut o manevră spre ea, cu mașina. Conform declarației sale, persoana vătămată a întors mașina și s-a deplasat după inculpat pentru a-l întreba dacă și-a cumpărat drum, iar nu pentru a verifica dacă în mașina inculpatului sunt lemne, oprind autoturismul puțin mai jos de locuința inculpatului din localitatea Gârbovița.

Persoana vătămată a coborât din autoturism și s-a deplasat înspre locuința inculpatului, moment în care cei doi au început să se îmbrâncească, fără a se putea stabili cine a inițiat altercația. În această altercație, inculpatul a tras de tricoul persoanei vătămate, rupându-l. Martorul A. E. a intervenit între cei doi și i-a despărțit, i-a văzut îmbrâncindu-se, însă nu a observat ca cei doi să se lovească și nici nu a văzut urme de violență pe corpul lor, însă a auzit-o pe persoana vătămată strigând: Ce faci măi, te urci pe noi, vrei să ne omori?

Persoana vătămată s-a urcat în autoturismul personal, iar inculpatul s-a înarmat cu un par și a lovit autoturismul, producându-i următoarele avarii: stâlp stânga față înfundat și zgâriat, portiera stânga față și stânga spate înfundate și zgâriate, ramă portiera stânga față înfundată. Imediat, persoana vătămată a plecat de la fața locului, iar inculpatul s-a urcat la volanul autoturismului personal, i-a urmărit cu mașina în trafic pe o distanță de aproximativ 3 km, după care s-a reîntors la domiciliu. Persoana vătămată s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Aiud, iar în timp ce se afla în sediul acestei unități de poliție, a primit un apel telefonic de la inculpat, prin intermediul căruia, inculpatul i-a adresat amenințări cu acte de violență”, se arată în actul de sesizare.

La data de 13 august 2021, inculpatul A. A. a fost condamnat de Judecătoria Aiud la plata unei amenzi penale în cuantum de 3.000 de lei. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea