Rămâi conectat

Ştirea zilei

Pădurar din Alba, amenințat și urmărit în trafic, după ce i-a fost avariat autoturismul BMW cu un PAR!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a ales un pădurar din Alba cu BMW-ul avariat cu un par: Amenințări și urmăriri în trafic

Un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Aiud s-a ales cu BMW-ul personal avariat de un alt bărbat, după un conflict pe drumul comunal între localitățile Gârbova de Jos – Gârbova de Sus.

Evenimentele s-au petrecut în seara zilei de 14 iulie 2018, când persoana vătămată B. B. B., pădurar în cadrul Ocolului Silvic Aiud, s-a deplasat cu autoturismul proprietate personală, marca BMW X3, împreună cu martorul A.G.E., pe traseul Gârbova de Jos – Gârbova de Sus, pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu constând în paza pădurii.

„Pe drumul comunal între localitățile Gârbova de Jos – Gârbova de Sus, s-a intersectat cu autoturismul Land Rover condus de către inculpatul A. A., moment în care persoana vătămată a declarat că inculpatul a făcut o manevră spre ea, cu mașina. Conform declarației sale, persoana vătămată a întors mașina și s-a deplasat după inculpat pentru a-l întreba dacă și-a cumpărat drum, iar nu pentru a verifica dacă în mașina inculpatului sunt lemne, oprind autoturismul puțin mai jos de locuința inculpatului din localitatea Gârbovița.

Elit - Gustul Desăvârșit

Persoana vătămată a coborât din autoturism și s-a deplasat înspre locuința inculpatului, moment în care cei doi au început să se îmbrâncească, fără a se putea stabili cine a inițiat altercația. În această altercație, inculpatul a tras de tricoul persoanei vătămate, rupându-l. Martorul A. E. a intervenit între cei doi și i-a despărțit, i-a văzut îmbrâncindu-se, însă nu a observat ca cei doi să se lovească și nici nu a văzut urme de violență pe corpul lor, însă a auzit-o pe persoana vătămată strigând: Ce faci măi, te urci pe noi, vrei să ne omori?

Persoana vătămată s-a urcat în autoturismul personal, iar inculpatul s-a înarmat cu un par și a lovit autoturismul, producându-i următoarele avarii: stâlp stânga față înfundat și zgâriat, portiera stânga față și stânga spate înfundate și zgâriate, ramă portiera stânga față înfundată. Imediat, persoana vătămată a plecat de la fața locului, iar inculpatul s-a urcat la volanul autoturismului personal, i-a urmărit cu mașina în trafic pe o distanță de aproximativ 3 km, după care s-a reîntors la domiciliu. Persoana vătămată s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Aiud, iar în timp ce se afla în sediul acestei unități de poliție, a primit un apel telefonic de la inculpat, prin intermediul căruia, inculpatul i-a adresat amenințări cu acte de violență”, se arată în actul de sesizare.

La data de 13 august 2021, inculpatul A. A. a fost condamnat de Judecătoria Aiud la plata unei amenzi penale în cuantum de 3.000 de lei. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

Un bărbat care a fugărit și bătut un copil de 13 ani, trimis în judecată. Minorul a avut noroc cu intervenția unui martor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat care a fugărit și bătut un copil de 13 ani, trimis în judecată. Minorul a avut noroc cu intervenția unui martor

Un bărbat din Alba, a fost trimis în judecată de magistrații judecătoriei Blaj pentru săvârşirea infracţiunii de „Lovirea sau alte violențe”.

În actul de sesizare, s-a reţinut că la data de 21.04.2022, în jurul orei 17.00, în fața uni magazin, inculpatul, în vârstă de 38 de ani, l-a observat pe persoana vătămată, minor în vârstă de 13 ani și l-a chemat la el pentru a discuta.

Minorul s-a speriat și a fugit, iar inculpatul l-a urmărit. În momentul în care l-a ajuns din urmă, inculpatul l-a prins pe persoana vătămată de gluga gecii, l-a trântit la pământ, după care i-a aplicat mai multe lovituri cu palma în zona capului.

Elit - Gustul Desăvârșit

Văzând cele întâmplate, un martor a strigat la inculpat să îl lase în pace pe persoana vătămată, iar la scurt timp inculpatul a încetat agresiunile.

Cu privire la probe, judecătorul de cameră preliminară constată că acestea au fost administrate de organele de urmărire penală competente. Totodată, administrarea acestora în faza de urmărire penală s-a făcut cu respectarea dispoziţiilor legale în vigoare, neexistând vreo cauză care să impună excluderea vreunei probe.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO| 50 de preoți și enoriași din Protopopiatul Aiud au donat sânge pentru a-și ajuta semenii aflați în suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai mulți preoți și enoriași din Protopopiatul Aiud au donat joi, 23 martie 2023, sânge pentru bolnavii aflați în suferință.

50 de preoți și enoriași din Protopopiatul Aiud au donat joi sânge, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia. Gestul lor este binevenit, având în vedere numărul mic de donatori și nevoia uriașă de sânge pentru bolnavii din Alba.

Programul Centrului de Transfuzie Sanguină Alba este de luni până vineri, între orele 7.30-13.00. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0258834050.

Elit - Gustul Desăvârșit

Pentru a deveni donator de sange trebuie sa indepliniti următoarele condiţii:

-vârsta cuprinsă în intervalul 18-60 ani
-greutate peste 50Kg
-puls regulat, 60 -100 bătăi/minut.
-tensiune arterială sistolică între 100 şi 180 mmHg
-să nu fii suferit în ultimele 6 luni intervenţii chirurgicale
-femeile să nu fie: însărcinate, în perioada de lăuzie, în perioada menstruală
-să nu fi consumat grăsimi sau băuturi alcoolice cu cel puţin 48 de ore înaintea donării
-sa nu fii sub tratament pentru diferite afectiuni: hipertensiune,boli de inima,boli renale,boli psihice,boli hepatice,boli endocrine

Donatorii nu trebuie să aiba sau sa fi avut urmatoarele boli:

-hepatită (de orice tip)
-TBC
-sifilis
-malarie
-epilepsie si alte boli neurologice
-boli psihice
-bruceloză
-ulcer
-diabet zaharat
-boli de inimă
-boli de piele: psoriazis, vitiligo
-miopie forte peste (-) 6 dioptrii
-cancer


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO| Jandarmii din Alba au desfășurat activități educative în rândul preșcolarilor, la Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii din Alba au desfășurat activități educative în rândul preșcolarilor, la Aiud

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Avram Iancu” Alba au fost prezenți și săptămâna aceasta în rândul elevilor.

Astfel, miercuri, începând cu ora 09:00 au fost prezenți la Colegiul “Bethlen Gabor” din Aiud, unde specialiștii din cadrul Compartimentului de Prevenire și Combatere a Faptelor Antisociale, alături de reprezentanți ai Detașamentului 3 Jandarmi Aiud, au desfășurat activități educative în rândul preșcolarilor.

Elit - Gustul Desăvârșit

Jandarmii i-au informat pe cei mici cu privire la acţiunile pe care aceștia le desfăşoară şi le-au prezentat echipamentul din dotare și autospecialele de intervenție.

Activităţile de acest gen vor continua şi în alte instituţii de învăţământ din județul Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare