Rămâi conectat

Ştirea Ta

Pacienții de la dializă disperați: ”Medicii care lucrează în secție stau ascunși. E trist și strigător la cer”

Publicat

în

Tot mai multe persoane își arată nemulțumirea pentru felul cum sunt tratați pacienții la Centrul de dializă din Alba Iulia, după ce mai mulți pacienți și cadre medicale au fost confirmate pozitiv la infecția cu coronavirus.

O cititoare ziarulunirea.ro reclamă faptul că pacienții de la centrul de dializă sunt lăsați să sufere și că medicii stau ascunși în loc să fie alături de bolnavi.

”Am o mare nemulțumire, persoanele care fac dializă la secția din Alba Iulia nu au medici, nimeni nu le face vizita de care au nevoie, sunt lăsați să sufere, nu au la cine să ceară sfaturi, medicii care lucrează în secția de dializă stau ascunși….e trist și strigător la cer.  Vă rog să-i ajutați!”, a scris cititoarea noastră.

Electrica Furnizare Discount

Reamintim că Centrul de dializă din Alba Iulia se confruntă cu probleme foarte grave, după ce nu mai puțin de 10 persoane, printre care 7 pacienți cu dializă și 3 cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19.

Pe lângă ancheta epidemiologică derulată de DSP Alba la centrul de dializă, inspectorii au efectuat și o anchetă care viza și respectarea precauțiunilor minime prevazute de lege, care au fost transmise centrului  în scris de acum aproximativ 10 zile, precum și respectarea regulilor de transport al pacienților dializați.

După finalizarea verificărilor efectuate de inspectorii sanitari din cadrul DSP Alba la Centrul de dializa – SC Nefromed Dialysis Centers SRL din Alba Iulia, s-a constatat că nu au fost respectate in totalitate recomandările DSP Alba transmise în data de 27.03.2020. Pentru aceasta neconformitate a fost sancționată unitatea cu amendă contravențională în valoare de 30.000 le.

Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| „Tulai, Doamne, în sfârșit nu mai facem 2 ore până la Alba!”: Traficul de coșmar dintre Alba Iulia și Aiud, o amintire după deschiderea autostrăzii A10 Sebeș-Turda

Publicat

în

„Tulai, Doamne, în sfârșit nu mai facem 2 ore până la Alba!”: Traficul de coșmar dintre Alba Iulia și Aiud, o amintire după deschiderea autostrăzii A10 Sebeș-Turda

Drumul Național 1, în special porțiunea care leagă Alba Iulia de Aiud, era un adevărat drum al groazei, pentru mulți dintre șoferii nefericiți care îl străbăteau zilnic.

După ce lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda a fost deschis în cursul zilei de 30 noiembrie, se pare că traficul de coșmar pe DN a luat sfârșit.

CITEȘTE ȘI: Se CIRCULĂ pe TOATĂ autostrada A10 Sebeș-Turda: Alba Iulia, legată de Cluj, Sibiu și Deva prin drumuri de mare viteză

Un șofer a postat în mediul online mai multe imagini în care se poate vedea că DN1 este aproape pustiu, majoritatea celor care au comentat la postare fiind încântați că nu trebuie să mai piardă ore întregi în trafic.

Electrica Furnizare Discount

„Alba Iulia-Aiud pe DN dacă vă vine a crede. Tulai, Doamne, în sfârșit nu mai facem 2 ore pană la Alba!”, a scris omul pe facebook.

Reamintim că în cursul zilei de marți, 30 noiembrie, a fost deschis complet traficul pe autostrada A10 Sebeș – Turda. E vorba de 1,5 kilometri, din lotul 1, 24,25 kilometri, din lotul 2 și circa 3 kilometri din lotul 3, rămași muzeu, până la nodul rutier Aiud.

Citește mai mult

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Albaiulianul care aduce spiritul Crăciunului cu masina împodobită cu luminițe și colinde în difuzoare a revenit și în 2021

Publicat

în

Albaiulianul care aduce spiritul Crăciunului cu masina împodobită cu luminițe și colinde în difuzoare a revenit și în 2021

Albaiulianul patruns cu totul în spiritul Crăciunului, decorându-și mașina cu luminițe colorate și difuzoare din care răsună colinde a revenit pe străzile municipiului.

În ajunul Zilei Naționale, un bărbat a decis să aducă spiritul sărbătorilor pentru toți albaiulienii așa că și-a decorat mașina cu ghirlandă luminoasă de Crăciun și difuzoare prin care colindele aduc bucuria cetățenilor.

Electrica Furnizare Discount

Bărbatul se plimbă cu mașina prin întreg orașul încercând să facă simțită atmosfera sărbătorilor de iarnă desi vremea de afară nu prea ajută.

 

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Străzile din Cugir, „împânzite” de câini maidanezi. Un biciclist, ATACAT de patrupezi

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Străzile din Cugir, „împânzite” de câini maidanezi. Un biciclist, ATACAT de patrupezi

Așa cum se poate observa și în imagini, patrupezii au ocupat un trotuar întreg, fiind peste 5, de diferite talii.

Străzile orașului Cugir sunt „împânzite” de câini maidanezi, care, după spusele localnicilor, manifestă un comportament agresiv față de cetățeni.

Electrica Furnizare Discount

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției un videoclip în care un biciclist aproape a fost atacat de mai bine de cinci câini maidanezi.

De asemenea, mai multe persoane au semnalat prezența patrupezilor în acea zonă.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare