Rămâi conectat

Actualitate

(P) Vino la Noaptea Lungă a Industriei! Star Transmission și Star Assembly te așteaptă în 10 mai, la Sebeș și Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cel mai așteptat eveniment al industriei automotive din România, Noaptea Lungă a Industriei are loc în acest an în 10 mai, la sediile Daimler România din Sebeș și Cugir.

Cu o participare record de 4000 de vizitatori în 2017, și evenimentul din acest an promite să menţină standardul şi să atragă mii de profesioniști și curioși ce-și doresc să simtă pulsul activității într-o companie producătoare de componente şi subansamble pentru autoturismele Mercedes-Benz.

Ca în anii precedenți, și la ediția din acest an, Star Transmission și Star Assembly pregătesc diferite activităţi pentru cei care vor participa: tururi în producție, expoziții de autoturisme Mercedes-Benz, concursuri cu premii-surpriză, prezentări de tehnologii și multe alte activități interactive.

Filialele Concernului Daimler în România sunt mereu în atenția profesioniștilor care își doresc o carieră în domeniul automotive, datorită implicării companiei în perfecționarea continuă a echipei prin organizarea cursurilor profesionale, a școlii de maiștri, dar și prin susținerea materială pe care o acordă studenților care fac practică în companie.

În cadrul evenimentului din 10 mai, vizitatorii vor avea ocazia sa urmărească procesul de producție în fabricile liderului mondial în industria automotive. De asemenea, vor putea să interacționeze direct cu membrii echipei Daimler România și să afle informații despre experiența de lucru a acestora, proiectele în care sunt implicați, dar și criteriile de performanță ale unui angajat Star Transmission și Star Assembly.

În cadrul concursului Speed Challenge, pasionații de automotive sunt așteptați să se înscrie la o probă contra cronometru: asamblarea corectă a unei cutii de viteză în 9 trepte. Cei mai pricepuți dintre participanți vor fi recompensați cu premii-surpriză!

De asemenea, dintre activități nu va lipsi partea de suflet a evenimentului, campania socială. La fiecare ediție Noaptea Lungă a Industriei, Star Transmission & Star Assembly derulează o campanie de responsabilitate socială, scopul acesteia fiind susținerea un proiect social de impact în comunitatea locală. În urma evenimentului din 2017, compania a donat 1 euro pentru fiecare kilometru parcurs de angajați pe bicicletă, susținând financiar amenajarea unei biblioteci în cadrul Școlii Gimnaziale Strungari, județul Alba.

“Ne bucurăm să putem organiza o nouă ediție a evenimentului Noaptea Lungă a Industriei, care demonstrează încă o dată impactul prezenței de peste 20 de ani a companiei Daimler în România. Suntem angajați în dezvoltarea continuă atât a unităților de producție și a echipei, cât și în comunitatea din care facem parte de peste două decenii.”, a spus dl Falk Pruscha, CEO al filialei Daimler România.

Pentru informații detaliate asupra programului, consultaţi pagina de Facebook a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/332526000606590/


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea