Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Mircea Hava: ”Dacian Cioloș are puterea de a repune România pe harta Europei demne”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dragi locuitori ai județului Alba,

Mereu am arătat ca noi știm să apreciem valorile adevărate și realizările concrete. Cea mai recentă dovadă a fost verdictul pe care dumneavoastră l-ați dat la alegerile locale din iunie 2016, când ați demonstrat că nu puteți fi impresionați, păcăliți și mințiți pentru că știți că vă alegeți… cu ce alegeți. Iar pentru felul matur și responsabil în care ați ales să ne susțineți, pe mine și echipa mea din județul Alba, se cuvine să vă mulțumesc încă o dată.

mirceahavaAlegerile parlamentare sunt aproape iar România are, din nou, de ales: să crească prin propriile forțe, să continue pe calea europeană susținută de Dacian Cioloș și cabinetul lui, sau să se întoarcă în negura istoriei, la o nouă criză mascată în populism preelectoral. Pentru a alege bine e însă nevoie de o ridicare masivă a tuturor celor care mai cred în dreptate. A fiecăruia dintre voi care crede cu tărie în dreptul de a fi demn, de a trai mai bine și de a-și alege și construi singur viitorul, așa cum îl vrea, nu așa cum îl vede în afișele electorale și în avalanșa de “beneficii” turnate de mașinăriile de propagandă ale PSD.

Sunt convins ca noi, cei din județul Alba, vom avea, și de data asta, puterea și înțelepciunea de a discerne intre România100 și România Coruptă.

Eu și echipa mea îl susținem necondiționat, pentru a ne reprezenta și guverna în continuare, pe Dacian Cioloș, omul care a arătat fața onestă a Noii Românii. Nu doar pentru experiența sa europeană și pentru originea sa ardeleană ci și pentru capacitatea lui unică de a repune România pe harta Europei demne.

Mircea HAVA,
Președintele PNL Alba

Publicat de UNIREA PRES SRL la comanda PNL Alba
Cod unic mandatar financiar PNL: 11160004


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea