Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) În 11 decembrie putem alege libertatea noastră, viitorul nostru!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

alde-rusu-daniel-gheorghe-800-onlineDragă alegătorule,
Mă numesc Rusu Daniel şi sunt candidatul tău la funcţia de senator al României, din partea ALDE.

Au mai rămas câteva zile până la cea mai mare bătălie de la Revoluţie încoace. În 11 decembrie toate se vor lămuri: fie vom alege oameni de calitate, cărora să le pese de această ţară şi de traiul cetăţenilor ei, fie ne vom prăbuşi într-un abis al deşertăciunilor şi al populismului, până când vom fi terminaţi ca naţie.

Ne aflăm în faţa celei mai mari provocări din ultimii 26 de ani! Putem vota cu un partid (PNL, PMP sau USR) care să dea cu noi de pământ, sau putem alege cu demnitate să mergem pe drumul nostru, să ieşim din acest iad în care am fost aruncaţi de guvernările anterioare. În 11 decembrie putem alege libertatea noastră, viitorul nostru!

Ceea ce a ţinut de mine, în această campanie electorală, am făcut. Duminică este rândul tău să faci ceva pentru mine, pentru tine, pentru copiii şi nepoţii tăi.

În aceşti ani, de când mă aflu în politică, am descoperit că viaţa noastră e doar un joc al deciziilor. Totul este în mâna noastră uneori, doar că de multe ori suntem slabi, nu vrem să recunoaştem că deciziile ne aparţin, oportunităţile de care avem nevoie sunt peste tot în jurul nostru, sunt în fiecare moment al vieţii, în fiecare minut, în fiecare secundă. Am ales o echipă împreună cu care să lupt pentru aceste oportunităţi. Trebuie doar să îţi doreşti şi tu să fii alături de mine în această luptă. Trebuie să crezi în noi, trebuie să credem unul în altul. Altfel nu vom reuşi, nici tu, nici eu să schimbăm ceva!

Am plecat cu această echipă minunată ALDE, a oamenilor liberi, ştiind faptul că ne sacrificăm pe noi şi pe cei dragi nouă, din jurul nostru, până la capăt, pentru această oportunitate de a schimba ceva. Trebuie să ai încredere în noi pentru că sunt sigur că armata noastră de oameni liberi şi drepţi va învinge armata vânzătorilor de iluzii. Sunt sigur că într-un final, când oamenii vor pune cap la cap toate aceste eforturi ale noastre şi le vor compara cu minciunile şi promisiunile lor false, vor face diferenţa şi vor alege un învingător şi un învins. Vor alege între a trăi demn într-o ţară a noastră, sau a muri între promisiunile lor deşarte.

Cei care mă cunosc ştiu deja: mă voi lupta până la capăt pentru drepturile cetăţenilor acestui judeţ, indiferent de rezultatul din 11 decembrie, pentru că eu am ceva ce nu au mulţi dintre contracandidaţii mei – eu iubesc oamenii şi le simt necazurile! Eu iubesc oamenii şi necazurile lor mă dor, şi de aceea le declar război tuturor celor care îşi mai permit să umilească şi să nesocotească omul!
În 11 decembrie nu uita că eşti cetăţean al României! În 11 decembrie mergi la vot!  În 11 decembrie fii demn, nu-ţi vinde votul! În 11 decembrie nu te teme, în cabina de vot sunteţi doar tu şi Dumnezeu!

Dacă ai încredere în mine, în 11 decembrie votează ALDE! Votează un candidat de-al tău, de profesie OM!

Cu deosebită stimă şi respect, al tău candidat ALDE Alba pentru Senat
Rusu Daniel Gheorghe

Material publicat la comanda ALDE Alba. Cod unic de identificare ALDE: 11160008

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea