(P) BEM a respins contestația PNL împotriva lui Mircea Trifu: Să plângă pe 6 iunie cât au plâns albaiulienii în 26 de ani

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020
  • Mesajul lui Mircea Trifu pentru PNL: ”Plângi, plângi, plângi, un milion de lacrimi strângi”.

Candidatul independent la Primăria municipiului Alba Iulia, Mircea Trifu, a declarat, după ce Biroul Electoral Municipal a respins contestația PNL-ului împotriva sa, că el speră ca pe 6 iunie, după Mircea Trifu04alegerile locale, politicienii care au fost la putere să plângă la fel cât au plâns albaiulienii în 26 de ani.

În fapt, PNL l-a acuzat pe Mircea Trifu că a desfășurat activități ce țin de campania electorală înainte de începerea acesteia.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Mircea Trifu susține că liberalii sunt plângăcioși de felul lor, și, în loc să se ocupe de rezolvarea problemelor albaiulienilor, fac plângeri unui candidat independent, acuzându-i totodată, că în contestația făcută nici numele nu i l-au scris. Contestația a fost întocmită pe numele lui ”Mircea Trif”, în vreme ce candidatul independent este Mircea Trifu.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”Plâng tot timpul. Asta a fost o plângere. Sper să plângă în 6 iunie toți politicienii cât au plâns albaiulienii 26 de ani. Nici numele nu mi l-au scris corect, nici de asta nu-s capabili. Ar trebui să se preocupe de problemele orașului. Simbolurile noastre, spre pildă, Cinema Dacia, Cinema Columna, Stadionul Cetate, Casa de Cultură a Sindicatelor, Ștrandul de la Schit, stau în paragină. Albiile râurilor Mureș și Ampoi sunt pline de gunoaie, oamenii au nevoie de locuri de muncă, iar ei se ocupă de plângeri. Bravo!”, a reacționat Trifu.

Citește și Reacția lui Mircea Trifu după ce PNL Alba l-a contestat că a început campania electorală înainte de termen

Mircea Marian Trifu-Publicitate electorala
Cod unic de identificare 24160366
La comanda lui Mircea Marian Trifu
Publicat de SC Unirea Pres SRL, editor ziarulunirea.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Gogu 11 mai 2016 at 10:26

Am vazut tot felul de opinii albastre sau rosii cu privire la acest candidat insa vreau sa amintesc faptul ca atat pnl cat si psd plus alte partide spre deosebire de acesti independenti cheltuie bani grei repet bani grei in campanie, bani proveniti de la diversi oameni de afaceri pe care mai apoi ei ajunsi la putere trebuie sa i restituie prin contracte cu primaria. De aia in alba sunt doar cateva firme ce le vezi peste tot asa ca tineti minte oameni buni ideea esentiala „un politruc cu cat auzi mai mult de el si cu cat apare mai milt pe afise cu atat e mai corupt”. Astept unu de la partide sa mi spuna ca nu e asa!

MAIALUS 11 mai 2016 at 15:36

Perfecta dreptate!!!!! veti avea votul meu. De ani de zile ne laudam doar cu cetatea si stam fara parcari in cartiere sufocate de multitudinea de masini sau cu parcari goale din cauza sumelor prea mari percepute. Alba Iulia inseamna si altceva decat cetatea. Vrem parcari in cartiere .. fie ele si supraetajate.

Andrei 11 mai 2016 at 16:18

Gogu legea zice ca un candidat la functia de primar al municipiului resedinta de judet nu poate depasi suma de 52.500 de lei pentru finantarea campaniei sale, cat pentru consiliul local tot la municipiu resedinta de judet suma maxima e de 31.500 de lei intre noi fie vorba e mult dar fata de alti ani in care nu era reglementat mi se par relativ putini

Ciurica 11 mai 2016 at 17:19

@Gogu. Dute si trageti un cap in gura

Gogu 11 mai 2016 at 22:03

Andrei…stii ce zic, sunt oameni la aceasta ora care platesc secretare, combustibili telefoane etc etc filialelor de partide dar pt ce platesc? Sunt niste chestiuni de care ne tot ferim sa le discutam pt ca apare un analfabet ca si Ciurica din partea partidului cu un discurs impecabil. CIURICA: IN LUMEA ASTA PREFACUTA RAHATII SCRIU IN LOC SA PUTA!

diana albaiuliana ce nu te vrea primar 12 mai 2016 at 20:57

Trifule, vezi mai intai care sunt proprietarii Casei de Cultura a Sindicatelor, ai raurilor si ai malurilor lor, etc. si ai sa intelegi de ce nu poate interveni primaria. Daca vei ajunge tu primar sa vad cum rezolvi , altfel esti bun de gura dar prost informat in chestiuni cu care incerci sa-i ametesti de cap pe alegatori.

Comentariile sunt oprite