Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Drept la replică | Ovidiu Jidveian îl atacă pe organizatorul protestului: „Gruia Bumbu, un artist al sifonarii fondurilor europene”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Drept la replică | Ovidiu Jidveian îl atacă pe organizatorul protestului: „Gruia Bumbu, un artist al sifonarii fondurilor europene”

Protestul organizat de Gruia Bumbu este doar o manipulare avand ca substrat interese economice substantiale ale familiei B-L.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Surprinzator vocea civica a creditorilor nemultumiti de situatia insolventei este Gruia Bumbu , un domn care nu are nici o legatura contractuala cu Parc Residence Alpha si este un cunoscut in mediul Alba Iulian ca si Presedintele Fundatiei Pakiv , fiind un artist al sifonarii fondurilor europene daca stam sa analizam putin site-ul www.podul.ro care citeaza o ancheta DLAF s DNA in care Gruia Bumbu este personajul principal intr un scandal de deturnare de fonduri .

Curios este ca acest domn cu o probitate morala deosebita a fost ales ca si “vocea civica” a anumitor creditori care fac parte din familia acestuia respectiv verisori, unchii  dar si varul acestuia G. F. , un lichidator , din Arad care are interese majore sa administreze judiciar patrimoniul Parc Residence.

Citește și: PROTEST la Alba Iulia: O parte din păgubiții din afacerea Parc Residence Alpha, ies în stradă în fața blocurilor

Manipularea are 2 directii:

Una este manipularea nenaturala a actului de justitie. Se incearca printr-un protest regizat in laboratoarele Pakiv sa se inunde spatiul public cu informatii false, incomplete sau denaturate pentru a incerca agravarea situatiei Parc Residence si a influenta negativ actul de justitie fie el penal , civil sau comecial.

Cea mai importanta manipulare este cea in care clanul sau familia B. are interese economice majore prin incercarea de a impune ca si administrator judiciar pe ruda acestora din Arad -lichidatorul F. G. (si despre el internetul este bogat de o serie de articole chiar si pe site-ul supervizor in care se mentioneaza tot felul de manevre dubioase in istoria dansului ca si lichidator ).

Scopul este pur economic si are ca obiectiv , pe langa comisionul de 500.000 euro care l-ar obtine F. G. si interesul de a vinde patrimoniul societatii la un pret subevaluat unei firme prietene din Arad .

Societatea este acum in faza de insolventa , are premise bune in sensul ca exista investitor dispus sa achizitioneze imobilele la valoaea de piata , peste 11 milioane euro , situatie in care toti creditorii , inclusiv cei chirografari vor recupera inteaga suma investita fara penalitati singura problema in momentul de fata este familia B.-L. care, daca nu au ei controlul administratorului judiciar vor face tot ce le este in putinta pentru a amana ,sau indeparta invsestitorii care ar putea sa despagubeasca rapid creditorii.

Consider ca s-au facut multe greseli in administrarea Parc Residence Alpha , o mare pare mi le asum si daca si unde s-a gresit haideti sa lasam organele competente , respectiv instanta de judecata sa isi spuna cuvantul, nu sa facem proteste artificiale cu participanti fara legatura cu proiectul imobiliar parc residence si sa creeam o imagine apocaliptica cu oameni manipulati sau angajati ai asociatiei Pakiv.

Drept la replică | Ovidiu Jidveian, fost administrator Sc Parc Residence Alpha


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea