FOTO: RUBIX, echipa de robotică a Colegiului Național „Inochente Micu Clain”, a obținut locul al doilea la categoria Collins Aerospace Innovate Award a competiției BRD FIRST Tech Challenge România, de la Cluj-Napoca

RUBIX, echipa de robotică a Colegiului Național „Inochente Micu Clain”, o echipă nouă în cadrul competiției BRD FIRST Tech Challenge România, a participat la etapa regională de la Cluj al celui de-al treilea sezon al concursului, desfășurat în perioada 1-3 martie 2019.

Pe parcursul celor trei zile, membrii echipei au lucrat împreună în vederea obținerii unui rezultat cât mai bun. Atât în timpul meciurilor propriu-zise între roboți, cât și în afara acestora, echipa a dat dovadă de: Gracious Professionalism, implicare, colegialitate, susținere și prietenie.

În urma acestei etape, echipa RUBIX a obținut locul al doilea la categoria Collins Aerospace Innovate Award, premiu oferit echipei care gândește în afara cutiei și are inventivitatea necesară pentru a face ca schițele lor să prindă viață, reușind astfel să se califice la faza națională, ce va avea loc la București, în 22-24 martie.

Acest rezultat nu ar fi fost posibil fără munca depusă de membrii componenți: Aldea Paul, Moldovan Cristian, Voina Cătălina, Avram Nicolae, Vintilă Cristian, Dehelean Alexandru, Puia Gabriel, Comșa Dorin, Morar Brian, Bogdan Vasile, Șerban Cădar, Boitor Diana, Străjan Diana, Geogean Anca, Vrenghea Maria și de mentorii echipei ce i-au ghidat pe elevi: prof. Ghiță Romanța și prof. Marian Anca, dar nici fără sponsorii și voluntarii care ne-au oferit sprijin.

Echipa a fost foarte încântată de acest rezultat și este pregătită să muncească în continuare asfel încât rezultatele să fie cel puțin la fel de bune.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...