Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Oţelul – Manchester United, un meci de vis!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul unei festivităţi desfăşurată la Monte Carlo a avut loc tragerea la sorţi a grupelor UEFA Champions League, ediţia 2011/2012. Pentru ultima oară, o echipă românească, Oţelul Galaţi va participa direct la festinul soccerului european la nivelul echipelor de club. Fostele glorii ale fotbalului european şi mondial, Lothar Matthaus şi Paul Breitner i-au trimis pe gălăţeni în grupa C, având ca adversare pe Manchester United, Benfica Lisabona şi FC Basel. O grupă echilibrată va avea Şahtiorul lui Mircea Lucescu, alături de FC Porto, Zenit Sankt Petersburg şi Apoel Nicosia. Chivu şi Inter Milano au fost repartizaţi în grupa B, unde vor înâlni pe TSK Moscova, Lille şi Trabzonspor.
Cele mai echilibrate grupe sunt: A (Bayern Munchen, Villarreal, Manchester City, Napoli), E (Chelsea, Valencia, Bayer Leverkusen, Genk) şi F (Arsenal Londra, Marseille, Olympiakos Pireu şi Borussia Dortmund), în timp ce în grupa H se vor confrunta FC Barcelona şi AC Milan. Primele partide se vor disputa pe 13 şi 14 septembrie. (D.H.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea