”Orașul Mercedes” din România, premiu de EXCELENȚĂ, la GALA ADMINISTRAȚIEI 2019 de la Cluj Napoca

”Orașul Mercedes” din România, premiu de EXCELENȚĂ, la GALA ADMINISTRAȚIEI 2019 de la Cluj Napoca

PREMIU DE EXCELENȚĂ pentru PROIECTUL MUNICIPIULUI SEBEȘ ”ADMINISTRAȚIE MODERNĂ. CREȘTEREA CALITĂȚII PROCESELOR”, la GALA ADMINISTRAȚIE.RO de la CLUJ-NAPOCA din data de 12 decembrie 2019.

Cele mai valoroase proiecte sunt premiate în cadrul Galei Administratie.ro, în urma analizei efectuate de un juriu alcătuit din personalități reprezentative din cadrul instituțiilor administrației publice, asociațiilor profesionale din administrația publică și mediului universitar.

ELIT

Echipa de proiecte din Primăria Municipiului Sebeș, coordonată de consilierul Emil Benga, a obținut o finanțare nerambursabilă europeană, în valoare de 3.542.727,08, pentru proiectul ”Administrație modernă. Creșterea calității proceselor”, derulat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020. Contractul de finanțare a fost semnat în luna martie, la sediul Autorității de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă din București.

Mihail David - 2020

Această reușită, pentru care mulțumesc încă o dată echipei mele de la compartimentul proiecte, ne oferă o soluție pentru dezvoltarea administrativă și ne ajută să dirijăm resursele municipale spre investițiile de care Sebeșul are nevoie.

Facebook Twitter Google+ YouTube 

2 Comentarii

Doar atit 14 decembrie 2019 at 7:24

Dar despre poluarea orasului sau de camioanele supraincarcate cu busteni care strica sosele si cladiri nu se spune nimic ?

Eu 14 decembrie 2019 at 15:02

Nu se spune nimic,stimate sau stimata Doar ațât,ptr.ca nu da bine politicaly,sa zicem ca se intâmpla asa ceva in „orasul mercedes”.Nu-i asa oare?E reclama pe fata.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...