Oraşul Câmpeni are Substaţie de Ambulanţă

    Substaţia de Ambulanţă din Câmpeni va fi inaugurată vineri, 10 februarie. Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Alba nr. 197/2006, în Inventarul bunurilor care aparţin domeniului public al judeţului a fost cuprins terenul în suprafaţă de 350 mp, situat în incinta Spitalului Orăşenesc Câmpeni şi dat în administrarea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba pentru ridicarea unei substaţii de ambulanţă. Substaţia va deservi oraşul Câmpeni şi zonele limitrofe.
Clădirea, construită pe parter şi etajul 1, are suprafaţa desfăşurată de 280 de mp, iar la parter dispune de spaţii pentru 7 maşini de ambulanţă. Valoarea tuturor lucrărilor se ridică la suma de 608.000 de lei. Serviciul Judeţean de Ambulanţă va administra această substaţie ce prestează servicii de ambulanţă în oraşul Câmpeni şi zonele limitrofe. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Doru 9 februarie 2012 at 23:40

????….. Intrebarea mea este: VA FI TOT CA SI PINA ACUM, DACA UN OM TREBUIE TRIMIS DE URGENTA LA CLUJ FIIND IN INFARCT MIOCARDIC, VA TREBUI SA ASTEPTE O ORA SI 45 DE MINUTE PINA ALBA , DA APROBAREA (???!!!!) CA SALVAREA SA IASA DIN GARAJ DIN CIMPENI ?SI TOTODATA , DACA PE SALVARE SINT TOT CADRE MEDICALE INCOMPETENTE, CARE NU STIU FACE NIMIC IN CAZ CA , BOLNAVUL TREBUIE RESUSCITAT, SI SA SPUNA : „NU-L PUTEM PUNE SI DUCE CU TARGA CA ESTE GREU….(????!!)” DECI „DRAGILOR”, LASATI-LE DRACULUI DE CLADIRI !! NU AIA NE TREBUIE ! NE TREBUIE OAMENI COMPETENTI !!!

Comentariile sunt oprite