Rămâi conectat

Sport

Onoare pentru Cugir: Tenismenul Bogdan Boza, a doua oară convocat în echipa României de Cupa Davis

Dan HENEGAR

Publicat

în

După ce a debutat în echipa de Cupa Davis a României în confruntarea cu Austria de luna trecută, cugireanul Bogdan Borza a fost convocat din nou, de data aceasta pentru întâlnirea cu Israel.

Federația Română de Tenis a anunţat recent jucătorii nominalizați de Andrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, disputa din turul 2 al play-off-ului Grupei I, Zona Europa/Africa, din perioada 27-29 octombrie 2017, la Tel Aviv, respectiv Dragoş Dima (464 ATP), Nicolae Frunză (588 ATP), Vasile Antonescu (649 ATP) şi Bogdan Borza (793 ATP). În “ţara valsului”, Borza a susţinut două întâlniri, pierdute, cu D. Thiem (2-6, 2-6, 6-4) şi G. Melzer (1-6, 5-7).

Cugireanul Bogdan Borza a împlinit 20 de ani în 5 aprilie, iar în 2017 a ajuns în finala truneului futures de la Chitila. “Stângaci”, tenismenul de sub Drăgana este singurul jucător român care a jucat finala prestigiosului turneu Petits As din 2000 încoace.

De la 11 ani, talentul i-a fost remarcat de Wilson şi a primit contract complet pentru echipamentul de joc de la compania americană. La 14 ani, intra în vizorul IMG şi semna un al doilea contract important, pentru ca la 16 ani puştiul minune să primeasă o invitaţie unică: filmarea unei reclame alături de Roger Federer, la Indian Wells.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea