Rămâi conectat

Sport

Olimpiu Bucur este primul jucător transferat de Pandurii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Olimpiu Bucur este primul jucător transferat de Pandurii Târgu Jiu pentru noul sezon, echipă unde activează şi ex-uniristul Călin Cristea. Jucătorul care a fost monitorizat de reprezentanţii clubului Pandurii evoluează ca mijlocaş dreapta şi atacant şi are 22 de ani. Acesta a efectuat junioratul la CFR Cluj şi a evoluat o perioadă pentru satelitul CFR II şi apoi la AS Feleacul, în ultimul sezon jucând doar pentru CS Zlatna, echipă al cărei golgheter a fost în sezonul recent încheiat, cu 11 reuşite (10 în retur, 4 într-un singur joc, la Zalău). Preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu a precizat că dacă jucătorul nu va corespunde pentru a juca în Liga I la Pandurii va fi împrumutat la o echipă din Liga a II-a: „A fost urmărit de noi la mai multe jocuri din liga a treia şi am decis să perfectăm transferul lui. Am decis să vină în pregătire cu echipa dar dacă după pregătire antrenorul va decide că nu va corespunde va fi împrumutat pentru o jumătate de an sau minimum şase luni la o echipă de liga a II-a. E un jucător interesant şi l-am luat fără nici un ban. E tânăr şi merită încercat iar dacă nu va face faţă acum va juca la liga a II-a şi o să-l avem tot timpul sub supraveghere”. Pe de altă parte, surse din anturajul grupării de pe Ampoi susţin că fotbalistul mai are un an contract şi va fi cedat contra unei sume modice, de 10.000 lei. Olimpiu Bucur este al treilea fotbalist de la Zlatna ce a plecat la echipe din eşaloane superioare în ultimele 6 luni, după Alin Câmpean şi Alexandru Man, ajunşi la Dinamo II Bucureşti.
lAiudeanul Felindean la FC Timişoara
Dacă şefii divizionarei secunde FC Unirea Alba Iulia se zbat într-o letargie incredibilă de ani buni şi pe de altă parte se plâng că nu au bani (dar pierd jucătorii gratis), în schimb alte cluburi importante sunt preocupate din timp să-şi asigure viitorul. FC Timişoara a devenit un veritabil aspirator de talente din judeţ, vezi exemplele Andrei Zăgrean (prima echipă), Florin Ilie (FC II Timişoara), Hunor Kiss (ex LPS Sebeş) şi Mihai Scheau (Dalia Sport Daia Română), la echipele de juniori ale clubului bănăţean, aduşi din iarnă, componenţi ai echipei Under 16 a judeţului Alba. Ultimul a devenit recent campion naţional cu selecţionata judeţului Timiş, la prima ediţie a întrecerii iniţiate de FRF. Gruparea de pe Bega este pregătită să înregimenteze rapid un alt talentat jucător, atacantul Marius Felindean (Olimpia Aiud), care va împlini 16 ani în 14 august. Jucătorul a şi fost testat de curând de „alb-violeţi” şi s-a mai aflat în probe la Academia „Gheorghe Hagi”, Felindean (foto) fiind golgheterul selecţionatei Alba la Under 16, cu 6 reuşite din totalul de 13 goluri. „Dacă FC Timişoara nu va fi retrogradată din prima ligă, atunci din toamnă o să semnez cu formaţia din Banat, în prima fază urmând să joc la echipele de juniori. Prefer să plec la un club profesionist, unde am şanse să cresc, decât să vin la Unirea Alba Iulia”, a declarat ieri talentatul fotbalist.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea