Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Olimpia Braşov – CSU Alba Iulia 83-86, în Liga Naţională de baschet feminin! Victorie mare pentru trupa din Cetatea Marii Uniri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia își revine după startul ratat de sezon și a obținut a doua victorie consecutivă în Liga Națională, succes important în deplasarea cu Olimpia Brașov, scor 86-83 (22-24, 20-21, 19-21, 25-15), meci în devans contând pentru etapa a patra.

Cele două combatante vor reedita disputa mâine, tot la Brașov, dar în CEWL

Revirimentul înregistrat sub comanda noului antrenor Manuel Rodriguez a atins un alt nivel, prestația bună de la Satu Mare, urmată de primul succes, cu BC Sirius Tg. Mureș fiind urmat de această lovitură, împotriva unei echipe ce a surclasat-o în amicale.

Primele trei sferturi au fost ajudecate la diferențe mici de amfitrioane, care conduceau la pauza mare cu trei puncte (45-42), iar înaintea ultimelor 10 minute avantajul a ajuns la 5 puncte (66-61).
Parțialul final a aparținut echipei universitare, ce a avut o revenire de senzație și a întors scorul. CSU a egalat la 81, finalul a fost dramatic, iar studentele au avut nervii mai tari, având în trio-ul January, Morrissette și Fleming principalele „guri de tun”

*Tyshara Fleming- „double-double”

Au marcat Jessica January – 28 de puncte, Ashley Morrissette –18, Tyshara Fleming – 16 (și 14 recuperări), Ana Radovic și Marta Fodor – câte 9, Cristiana Cutaş – 4, Lejla Omerbasic – 2 și două; în lot Mădălina Geleriu, Andreea Fleşer, Diana Ignat, Tania Agache. Antrenor Manuel Rodriguez.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea