Rămâi conectat

Actualitate

OFICIAL| Pași spre PACE: Putin a acceptat să participe la un summit de pace cu Volodimir Zelenski

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pași spre PACE: Putin a acceptat să participe la un summit de pace cu Volodimir Zelenski

Premierul Ungariei, Viktor Orban, i-a cerut preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, instituirea unui armistiţiu pe teritoriul ucrainean şi organizarea unui summit cu liderii din Ucraina, Germania şi Franţa, pentru soluţionarea conflictului.

Viktor Orban a anunţat că a avut miercuri o conversaţie prin telefon cu Vladimir Putin. Potrivit presei de la Budapesta, Vladimir Putin l-a sunat pe Viktor Orban pentru a-l felicita pentru victoria în scrutinul parlamentar desfăşurat duminică, scrie agerpres.ro.

„I-am propus preşedintelui Putin să decreteze un armistiţiu imediat în Ucraina”, a declarat Viktor Orban, citat de cotidianul Le Figaro.

Premierul ungar l-a invitat pe Vladimir Putin la Badapesta pentru un summit cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, cu Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, şi cu Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, pentru a discuta despre soluţionarea conflictului militar ruso-ucrainean.

„A răspuns afirmativ, dar cu anumite condiţii”, a subliniat Viktor Orban, considerat un apropiat al lui Vladimir Putin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea