Rămâi conectat

Ştirea zilei

OFICIAL| Alocațiile copiilor NU vor mai crește de la 1 iulie. Anunțul lui Ludovic Orban, făcut deși CCR a decis să fie dublate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ludovic Orban  spune că actuala coaliție nu va majora alocațiile, așa cum s-a votat și în Senat, deși CCR a decis că alocațiile trebuie să fie dublate, așa cum s-a votat.

„Cu siguranță la prima ședință, ar fi trebuit săptămâna aceasta. La prima ședință a coaliției, vom discuta.

Punctul nostru de vedere e că susținem formula votată în Senat, să crească alocațiile să nu existe creșterile de la 1 iulie”, a declarat Orban.

Ludovic Orban, liderul PNL și președintele Camerei Deputaților, a declarat și în luna mai că nu există resurse care să permită încă o creștere a alocațiilor în acest an, ci abia anul viitor, în 2022. Orban a precizat că subiectul va fi discutat și în coaliția de guvernare.

„Au mai apărut păreri… Sunt convins că vom ajunge la o soluție. PNL și nu numai PNL, majoritatea coaliției, a hotărât o formă la Senat prin care majorarea alocațiilor s-a făcut numai de la 1 ianuarie. Ca să fim cinstiți, nu există resurse ca să ne mai permitem încă o creștere a alocațiilor în acest an dacă vrem să le creștem și la anul. Ca atare, noi susținem ca formula de creștere a alocațiilor care s-a făcut de la 1 ianuarie să nu se mai facă de la 1 iulie, ci de la anul”, spune Ludovic Orban.

Întrebat dacă sunt parlamentari USR PLUS care se opun acestei variante, liderul PNL a spus că nu vrea să comenteze, dar că subiectul va fi discutat în coaliția de guvernare.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea