OFICIAL: 1 SINGUR caz de infectare cu COVID-19, în Alba, din 48 de probe: Bilanțul pe județ ajunge la 110 cazuri și 4 decese

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, până astăzi, luni 13 aprilie, în județul Alba a fost înregistrat 1 nou caz de infectare cu noul coronavirus, din 48 de probe recoltate.

Astfel, numărul total al cazurilor înregistrate ajunge la 110 și 4 decese.

ELIT

„Dacă vor exista zile când numărul probelor persoanelor eligibile la testare va fi mai mic decât capacitatea de testare, vom completa cu probe recoltate personalului medical. Mergem pe liniile directoare asumate, mai exact testarea și protejarea cadrelor medicale din județ”, a declarat directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

Până astăzi, 13 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 6.633 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 914 au fost declarate vindecate și externate,

Totodată, până acum, 318 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman și Gorj, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 333 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419