Rămâi conectat

Actualitate

Ofertă de nerefuzat în România: Un job plătit cu 450 de euro zilnic. Cine este angajatorul și care sunt cerințele

Publicat

în

Ofertă de nerefuzat în România: Un job plătit cu 450 de euro zilnic. Cine este angajatorul și care sunt cerințele

Unul din cele mai bine plătite domenii din România este cel IT, astfel, un angajator remunerează cu suma de 450 de euro pe zi, un angajat, adică un salariu total de 9.000 de euro pe lună.

Ce angajator oferă jobul cu un salariu zilnic de 450 de euro

Este vorba despre un job full time, dar temporar, pentru o companie de consultanţă în IT din Marea Britanie, care angajează specialişti şi consultanţi IT pentru clienţi din ţări din Europa şi Asia pentru industria auto.

Electrica Furnizare Discount

Potrivit best jobs, postul este unul pe bază de contract recurent de şase luni, căutându-se un candidat senior, cu experienţă solidă în domeniu şi vorbitor de limbă germană. Denumirea job-ului este de „windows N3 desktop support”, iar printre atribuţii se numără asigurarea suportului informatic pentru sistemele tehnologice de producţie ale clientului.

În afara celui mai bine plătit job al săptămânii, platforma bestjobs a realizat pentru emisiunea citată şi un top 3 al celor mai mari salarii.

Pe locul 1 se situează o poziţie de director de vânzări pentru o companie din Cehia din domeniul financiar, care să se ocupe de tranzacţii internaţionale şi schimb valutar. Aplicanţii trebuie să aibă experienţă în domeniu de peste 5 ani, iar job-ul presupune relocare, pentru care se oferă pachet de beneficii. Salariul este de 5.000 de euro pe lună, conform news.ro.

Un alt loc de muncă bine plătit. Și se poate munci de acasă

Pe locul doi se regăsește funcția de „accounts payable specialist” pentru o companie multinaţională ce are sediul în Bucureşti. Job-ul se poate face remote, dar se cere obligatoriu cunoașterea limbii franceze şi experienţă medie în domeniu. Atribuţiile postului sunt procesarea fluxului de facturi pentru clienţii companiei. Salariul: 2.500 de euro pe lună.

Pe locul trei se află un post de „tehnician de calitate” într-o multinaţională cu sediul şi punct de lucru în Cluj-Napoca. Se cer studii în domeniu şi experienţă de până la 5 ani pe un post similar. Salariul este de 2.000 de euro pe lună.

De remarcat, au transmis cei de la bestjobs, este faptul că volumul mare de candidaţi pentru angajare din luna iulie începe să se reflecte acum în angajări efective, acestea crescând în prima săptămână din august cu 15% faţă de ultima săptămână din iulie.

Orașul unde se oferă cele mai mari salarii este Bucureștiul

Iar domeniile sunt:

– vânzări (reprezentant vânzări, consultant vânzări, asistent vânzări);

– finanţe/contabilitate (specialist financiar, facturare şi procesare plăţi);

– IT (engineering, programare, dezvoltare, analiză date);

– management

– call center/suport clienţi (mai ales job-uri tehnice şi cu cerinţe de limbi străine – franceză, germană, olandeză, cehă).

Sursa: evz.ro

Publicitate

Actualitate

BILANȚ PARȚIAL| 15.410 de cazuri noi de COVID-19 și 357 de decese, raportate în ultimele 24 de ore

Publicat

în

BILANȚ PARȚIAL| 15.410 de cazuri noi de COVID-19 și 357 de decese, raportate în ultimele 24 de ore

Vineri, 22 octombrie 2021, Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității un prim bilanț pe scurt al pandemiei de COVID-19 în România

357 de decese și 15.410 cazuri noi de COVID au fost raportate în ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 22 octombrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 15.410 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 357 decese dintre care 1 anterior. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.”, a anunțat GCS.

Electrica Furnizare Discount
Citește mai mult

Actualitate

OMS: Pandemia va continua și în 2022, deoarece ţările defavorizate nu primesc vaccinurile de care au nevoie

Publicat

în

OMS: Pandemia va continua și în 2022, deoarece ţările defavorizate nu primesc vaccinurile de care au nevoie

Pandemia de Covid va continua şi în 2022, deoarece ţările defavorizate nu primesc vaccinurile de care au nevoie, conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

Specialiştii au estimat extinderea cu încă un an a pandemiei deoarece nu toate ţările au ajuns la un număr suficient de mare al persoanelor vaccinate pentru a putea ţine sub control virusul. Mai puţin de 5% din populaţia Africii a fost vaccinată, comparativ cu 40% pe majoritatea celorlalte continente, relatează BBC.

Au fost livrate peste 10 milioane de vaccinuri în ţările africane care au făcut solicitări, din totalul promis de o sută. Marea majoritate a vaccinurilor anti Covid au fost distribuite şi utilizate în ţările cu venituri mari sau medii. Africa reprezintă doar 2,6% din dozele administrate la nivel global. Oficialii OMS fac apel către ţările dezvoltate să renunţe la locul lor pe lista de priorităţi a companiilor farmaceutice care distribuie vaccinul pentru a putea echilibra situaţia la nivel global.

Electrica Furnizare Discount

„Pot să vă spun că nu suntem pe drumul cel bun. Trebuie, într-adevăr, să grăbim ritmul vaccinări şi ştiţi de ce? Această pandemie va dura mai mult decât este necesar, din cauza lipsei posibilităţilor de imunizare a ţărilor în curs de dezvoltare şi nu numai”, a declarat Dr. Bruce Aylward, cercetător şi lider în cadrul OMS.

Citește mai mult

Actualitate

Salariul minim va fi MAJORAT, iar punctul de pensie, MĂRIT, începând cu anul 2022. Cu cât vor rămâne românii „în mână” și cât va crește pensia

Publicat

în

Salariul minim va fi MAJORAT, iar punctul de pensie, MĂRIT, începând cu anul 2022. Cu cât vor rămâne românii „în mână” și cât va crește pensia

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat luni, la Palatul Victoria, la finalul ședinței de Guvern, că s-a adoptat majorarea salariului minim.

Astfel, din 2022 „ca valoare bruta, salariul minim in plata va ajunge la 2.550 de lei pe luna in 2022”. „Este o crestere cu 10% in valoare neta”, a adăugat ministrul. Un angajat va primi în mână minim 1.524 de lei, cu peste 130 de lei mai mult decât în prezent.

„Este o majorare cu aproximatix 130 de lei net, impactul va fi asupra a 1.160.000 de oameni”, a declarat ministrul Muncii Raluca Turcan.

Electrica Furnizare Discount

În prezent, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată este 2.300 lei lunar. Acest lucru înseamnă că un salariat câștiga „în mână” 1.386 de lei.

De asemenea, Dan Vîlceanu, ministrul Finanțelor, a anunțat, luni, 4 octombrie, într-un interviu pentru Antena 3, cu cât ar putea creșterea punctul de pensie de la 1 ianuarie 2022.

Întrebat dacă punctul de pensie ar putea ajunge în acest an la 1.875 de lei, ministrul Finanțelor a precizat că ”deocamdată nu ne putem permite”:

„E complicat. Avem o traiectorie convenită cu Comisia Europeană în legătură cu deficitul bugetar. Dacă ne facem probleme din punct de vedere al deficitului bugetar, atunci problemele o să fie și mai mari pentru că, de fapt, deficitul bugetar înseamnă că împrumuți tot mai mulți bani pentru a acoperi costul pe care îl avem cu pensiile.

Din punctul meu de vedere trebuie găsit un echilibru și vă dați seama că politic discutând îți dorești să crești pensiile cât mai mult pentru că asta înseamnă inclusiv un câștig electoral, dar este și o responsabilitate să le poți plăti.

Ne dorim ca aceea lege (n.r. Legea Pensiilor) să ajungă să fie respectată cât mai repede posibil, dar asta înseamnă și să ai banii respectivi. Deocamdată nu ne putem permite o asemenea creștere.”, a declarat Dan Vîlceanu.

Ministrul Finanțelor spune care sunt variantele luate în considerare pentru creșterea punctului de pensie și cu cât s-ar putea mări:

„Indexarea cu rata inflației și cu jumătate din salariul mediu brut pe economie. Ca procent, dacă luăm în considerare inflația din 2019, poate 6-7%, de la 1 ianuarie.”

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare