Rămâi conectat

Politică Administrație

Oana Badea, victorie definitivă și în instanță asupra unui candidat ALDE. Înalta Curte a menținut o soluție CNCD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oana Badea, victorie definitivă și în instanță asupra unui candidat ALDE. Înalta Curte a menținut o soluție CNCD

Primarul municipiului Aiud, Oana Badea, a transmis prin intermediul paginii proprii de pe o rețea de socializare că Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut hotărârea Colegiul Director al CNCD care a decis cu unanimitate de voturi că un candidat ALDE la alegerile locale a depășit orice limită acceptabilă în comunicarea on-line.

„Definitiv! Am obținut o victorie simbolică pentru toate femeile care aleg să candideze.

Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut hotărârea Colegiul Director al CNCD care a decis cu unanimitate de voturi că un candidat ALDE la alegerile locale a depășit orice limită acceptabilă în comunicarea on-line.
”Afirmațiile adresate prin intermediul postărilor pe rețeaua de socializare Facebook creează o atmosferă ostilă, degradantă și umilitoare la adresa petentei.”

De-a lungul întregii mele activități publice, a trebuit să lupt cu efectul jignirilor, calomniilor și a grobianismului. Nu doar din partea bărbaților, din păcate!

De fiecare dată am învins. Pentru că niciodată nu a fost vorba DOAR despre mine. Întotdeauna a fost vorba despre noi, toate și toți. Despre șanse egale la startul oricărei competiții și despre fairplay”, a scris Oana Badea pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea