Rămâi conectat

Ştirea zilei

O tânără cu experiență în domeniul farmaceutic produce într-un mic laborator din Aiud săpunuri cu ulei de de struț, lumânări la ceașcă sau gel de acid hialuronic

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Săpun cu ulei de struț, lumânări la ceașcă sau gel de acid hialuronic produse într-un mic laborator din Aiud, de o tânără cu experiență în domeniul farmaceutic
  • Daniela Truță a lansat gama de săpunuri și cosmetice naturale Midan Naturelle bazându-se pe experiența sa în domeniul farmaceutic

Lumânări la ceașcă cu parfum de cafea, brioșe de săpun, unguente făcute pe bază de macerate la rece și uleiuri esențiale pure, geluri de acid hialuronic, creme, uleiuri tratament pentru negi sau antimicotice tot pe bază de uleiuri esențiale, săpunuri antiacneice cu cărbune medicial, săpun de toamnă cu extract de cătină, săpun cu ulei de struț sau săpun african pe bază de coajă de banană.

Toate aceste ”bunătăți” s-au regăsit în oferta ediției din acest an a Târgului Apulum Agraria. Ele sunt produse la Aiud într-un mic laborator deschis de o tânără care a ales să mizeze pe propria afacere după ani de experiență în domeniul farmaceutic.

Daniela Truță vorbește cu multă pasiune despre Midan Naturelle, gama care reunește săpunuri, creme, cosmetice, toate obținute din ingrediente naturale și care reprezintă o alternativă accesibilă la produsele scumpe și frumos ambalate de pe piață.

Spre exemplu crema antirid se vinde la prețul de 32 de lei, uleiul-tratament pentru micoza unghiei costă 28 de lei, crema de mâini cu glicerină – 15 lei, gelul de acid hialuronic – 40 de lei, săpunurile – între 10 și 16 lei bucata.

”Săpunul cu ulei de struț are de fapt în componență unsoarea de struț care are un punct de topire foarte scăzut și care practic tot timpul este lichid. E un ulei care nu este comedogenic, adică nu astupă porii, și care se poate folosi și pentru față, spre deosebire de alte săpunuri care pot să fie agresive pentru față. De asemenea, gelul de acid hialuronic reprezintă o noutate pe piață. Se folosește pentru față, pentru ridurile de expresie, în special din zona ochilor și iarna este foarte bun pentru că păstreaază hidratarea, împiedicând evaporarea apei la nivelul epidermei”, a povestit Daniela despre două dintre cele mai solicitate produse Midan.

”Produsele obținute sub denumirea Midan Naturelle se deosebesc de celelalte produse de pe piață prin faptul că așa cum spune și denumirea sunt naturale, nu sunt stabilizate chimic. Produsele noastre nu conțin nici aditivi, nici parfurmanți indistriali”, a adăugat Daniela Truță. Deocamdată, produsele Midan pot fi achiziționate doar on-line sau de la târgurile din județ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea